• International Friendship Exhibition Centre, North Korea

Rejse til Nordkorea - Seværdigheder

Rejse til Nordkorea er ikke de mest almindelige og DPRK er bestemt ikke et almindeligt land. Manglen på reklamer i gangen, portrætterne af "Den Store Leder" over hele landet, de politiske bannere og sloganer, den fuldstændigt uforurenede natur og en uendelig liste af andre aspekter som er med til at putte dette land ind i en kategori som vi kun kan kalde unik, gør Nordkorea til et ekstremt interessant sted rejsemål.

Nedenfor er en liste over seværdigheder som turister bliver taget til når de rejser på en af vores Nordkorea ture.

Vær venligst opmærksom på at programmer kan have mindre ændringer. Hvis der er nogle bestemte seværdigheder som du absolut ikke vil gå glip af anbefaler vi på det kraftigste at du gør os opmærksomme på dette.

Klik på billedet for at få mere information om seværdighederne.

Pyongyang

Grand Monument Pyongyang Det Store Monument - trejsende sig over Nordkoreas hovedstad på Mansudae bakken i hjertet af Pyongang. Denne gigantiske bronze statue af Kim II Sung, den officielle præsident af DPRK, bliver dagligt besøgt af tusinde, og er et af de første stop på turen til Nordkorea.
Pyongyang Metro Pyongyang Metro - blandt en af de mest imponerende metroer i verden, udsmykket med mosaikker, lysestager og marmor søjler på nogle stationer, og i gennemsnit 100 m. dyb. Undergrundsstationerne i Pyongyang er blandt de mest imponerende i verdenen. På denne del af vores Nordkorea tur får du chancen for at tage metroen med den lokale befolkning.
Kim Il Sung Square Kim Il Sung Square - beliggende i hjertet af hovedstaden i Nordkorea, er dette den vigtigste plads i DPRK og den, der vises i medierne, når militære parader, massemonteringer og demonstrationer finder sted.
Party Foundation Monuments in North Korea Workers' Party Foundation Monument - dette monument har en højde på ikke mindre end 50 meter og massedanser tendens til at blive afholdt her på store nationale helligdage i Nordkorea.
Juche Tower

Juche Tårnet - et symbol på den ideologi det Nord Koreanske regime er bygget op omkring. Tårnet er ikke mindre end 170 m. højt.

Grand People's Study House, Pyongyang The Grand People's Study House - en af ​​de vigtigste uddannelsesfaciliteter i DPRK, har pusten udsigt over Kim Il Sung Square.
North Korea Travel Chollima Statue Chollima Statuen - denne statue, som er placeret på Mansu bakken, symboliserer konstant innovation og fremskridt baseret på legenden om den bevingede hest. Disse kvaliteter var især i fokus under rekonstruktionen af Pyongang i tiden efter Korea Krigen (1950-3).
Revolutionary Martyrs' Cemetery, North Korea Revolutionær Martyrs Kirkegård - dedikeret til nationale helte i DPRK, der kæmpede for Koreas befrielse, har dette sted udsigt over hovedstaden i Nordkorea fra en afstand givet sin placering.
Victorious Fatherland Liberation Museum north korea Det sejrende Fædrelands Befrielse Krigs Museum - med ekstremt detaljerede illustrationer, våben brugt under den Koreanske borgerkrig (1950-3) og rekonstruktioner af scener, forklarer dette museum DPRKs version af hvordan nationen blev befriet og USA besejret.
USS Pueblo North Korea USS Pueblo - Amerikansk flåde skib som har været i Nordkorea siden 1968. Amerikanske sømænd ombord på dette skib blev løsladt og sendt hjem efter 11 måneder på Nord Koreansk grund.
Mangyongdae - Kim Il Sung's Birthplace

Mangyondae - Kim II Sung's fødested. Dette landsted viser hvordan Kim II Sung tilbragte sin barndom med sin familie og udstiller fotografier fra denne periode af hans liv.

Childrens' Palace in Pyongyang

Børns Palace - ekstremt talentfulde børn øver sig på at synge, danse og spille et stort antal instrumenter her. At se dem optræde i et show eller at øve sig i en så ung alder er i sandhed imponerende.

Kimilsungia-Kimjungilia Flower Exhibition Centre Kimilsungia-Kimjungilia Blomster Udstillings Center - to etager med blomster opkaldt efter Kim Il Sung og hans søn Kim Jong Il samt nogle andre sjældne blomster. Mange besøgende og nationale medier som dækker begivenheden vil kunne ses.
North Korea Arch of Triumph Triumfbuen - ikke så gammel, men større end dens parisiske modstykke. Den hylder Kim Il Sungs hjemkomst til Korea efter 20 år i udlandet hvor kan kæmpede mod Japanerne.
Amusement park in North Korea Kaeson Aftenforlystelsespark - deltag i sjov med lokalbefolkningen. Denne sjov er særlig optaget på helligdage i Nordkorea.
Tomb of King Tangun in North Korea Tomb of King Tangun - grundlæggeren af ​​det første kongerige på den koreanske halvø.
Korean Film Studio Koreansk Film Studie - se hvor DPRK film bliver skudt.

Vestlige region

DPRK inkluderer officielt hele halvøen og nordkoreanerne efter en genforening. Alle kortene i landet omfatter en hele den koreanske halvø, og endda udsendes vejrudsigten for den sydlige del af halvøen. Som følge heraf vil vi henvise til hver region i DPRK i overensstemmelse med sin position på halvøen som helhed. Bemærk venligst, at KTG er et rejsebureau med speciale i DPRK, og vi har ingen politisk holdning til situationen på den koreanske halvø.

dmz North Korea DMZ - den stærkest bevæbnede grænse i verden som deler Korea i en kommunistisk og kapitalistisk del. Grænsen er en af de sidste stående rester af den kolde krig.
Kaesong city centre Kaesong - Koryos hovedstad (918-1392) den første forenede stat på den Koreanske halvø. Beliggende kun 10 km fra DMZ er et af de eneste steder i DPRK hvor Syd Koreanere har adgangstilladelse. Byen har et 1000 år gammelt Konfuciansk universitet som nu bruges som et Koryo museum.
Pohyon Temple in Mount Myohyang

Pohyon Temple - gamle tempel beliggende i Mount Myohyang. Det blev først bygget i det 11. århundrede.

Myohyang North Korea

International Venskabs Udstilling - to bygninger i to etager fyldt med gaver fra hele verdenen sendt til Kim Sung II og Kim Jong II.

Nampo Orphanage Nampo - havneby beliggende på DPRKs vestkyst. Se en beskrivelse af de vigtigste steder, der skal ses i denne nordkoreanske by
nampho dam, North Korea West Sea Barrage - også kendt som Nampho dæmningen. Den har en længde på 8 km og er en national stolthed i DPRK.
Sariwon Folk Village Sariwon - oplev en koreansk landsby og se hvordan livet så ud i gamle dage i Korea.
Haeju, DPRK (North Korea) Haeju - havneby hovedstad i South Hwanghae-provinsen. Det omkringliggende område er hjemsted for historiske steder fra Koguryo-staten (grundlagt 950 år før Koryo-dynastiet) og smukke dale og bjerge.
Sinchon museum in North Korea Sinchon - beliggende i South Hwanghae-provinsen, dette amt besidder det amerikanske Atrocities Museum, der meget grafisk viser de forbrydelser, som DPRK hævder, at amerikanske soldater begik her i efteråret 1950 kort efter, at koreakriget startede.
Sinuiju Central Square, North Korea Sinuiju - der grænser op til den kinesiske by Dandong, er denne særlige økonomiske zone vores udgangspunkt for at komme til DPRK ved brug af toget. Vi arrangerer en dag turudvidelser her kombineret med den nyåbnede by Dongrim.
Dongrim Town, DPRK (North Korea) Dongrim - denne by blev kun åbnet for turister i oktober 2014, og vi er stolte over at være blandt de første til at arrangere ture her for vesterlændinge. Vi bliver her natten over når vi går til Sinuiju i et af de nyeste og bedste hoteller til rådighed i landet.

Østlige region

Newly weds celebrate their marriage by President Kim Il Sung statue in Hamhung, the second largest city in the DPRK Hamhung- næststørste by i DPRK. Det er en industriel by beliggende på østsiden af landet og blev åbnet for turisme i 2010.
Wonsan Central Square North Korea Wonsan - Hovedhavsby i Nordkorea. Går der vil give dig mulighed for at udforske mindre amter og byer i DPRK, som du bogstaveligt talt krydser fra den ene side af landet til den anden!
Hiking in North Korea (Mount Kumgang) Mount Kumgang - beliggende i øst for DPRK. Sydkorea ligger tæt på denne fantastiske del af landet. Vi arrangerer vandreture og camping ture her samt standard Nordkorea ture.

Nordlige lande

Heading on a cable car to Lake Chon in Mount Paektu, North Korea (DPRK) Mount Paektu - et hellig sted for koreanere og det højeste bjerg på den koreanske halvø. Vi arrangerer udvidelser på vores regelmæssige Nordkorea ture og cykelture her.
Rajin City in North Korea Rason - der grænser op til Rusland og den koreanske autonome præfektur Yanbian i Kina, dette er en særlig økonomisk zone i DPRK. Den består af to byer (Rajin & Sonbong).

Besøg Nordkorea Nyheder eller vores Nordkorea Ture for at forlade Rejse til Nordkorea - Seværdigheder siden og se opdateringer fra DPRK eller information om seværdigheder.

column-history.html

North Korea Tours

Mass Dances
North Korea Tours

Information & Events

Restaurant Guide
Get your Running Shoes on!
North Korea Travel Forum
The Ryugyong Hotel

Places of Interest

DMZ Tours in North Korea
The Juche Tower
May Day Tour

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments