KTG Nord-Korea Reise

KTG Nord-Korea Reise organiserer turer til ett av verdens mest hemmelighetsfulle og minst besokte destinasjoner: Den Demokratiske Folkerepublikken Korea, bedre kjent i vesten som Nord-Korea.

Vi tilbyr tjenester som er både kvalitetsbevisste og skreddersydde til rimelige priser. Dette er mulig fordi vi arrangerer omvisninger for små grupper og skreddersydde private reiseturer.

Våre gruppeomvisninger har sjelden mer enn 10 personer, og vanglivis blir dessuten ledet av en erfaren vestlig reiseleder dersom det er 9 eller flere i gruppen.

Vi har en grense på 19 personer per omvisning. Grupper som har flere personer vil bli delt i mindre grupper. Dermed kan vi imøtekomme de fleste behov og dessuten være mer fleksible under omvisningen i Korea.

Vi har samarbeidet med våre koreanske partnere i flere år, og vi be alltid om de beste reiselederne. Disse reiselederne har de beste omtalene fra hundrevis av folk som har reist med oss til Nord-Korea, med andre ord så vil du få den beste reiseopplevelsen noensinne.

KTG

Vi har koreanske reiseledere som har arbeidet med oss i flere år, og dette gjør at vi kan tilby deg skreddersydde turer når du reiser til Nord-Korea.

Vi jobber direkte med Pyongyang og sørger for turer på engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, russisk, japansk... Du kan kontakte oss på engelsk, fransk og spansk da vi er ett sterkt multikulturelt team som vil hjelpe deg med dine foresporsler.

Om Oss

Vi har daglig kontakt med våre koreanske partnere i Pyongyang og har over flere år opparbeidet et godt og tillittsfullt samarbeid med dem. Vi gjør vårt beste for at du skal få en opplevelsesrik og fascinerende reise til Nord-Korea. Mange er interessert i å reise til Nord-Korea og er fascinert av dette mystiske landet, og vil gjerne vite mer om det.

Som resultat av dette så arrangerer vi omvisninger og lagt mye informasjon ut om Nord-Korea. Vi håper at dette kan få flere folk til reise til Nord-Korea og oppleve dette fascinerende landet. Dette kan føre til at flere mennesker vil arbeide i Nord-Korea og utveksle kultur slik at det får positive følger for nord-koreanere.

Derfor forsøker vi å vise så mange sider av Nord-Korea som mulig. Vi tar opp siste nytt, landets historie og økonomi, slik at besøkende nettsiden vår får et helhetlig inntrykk av landet før de kommer på besøk. Uansett om du vil reise til Nord-Korea eller ikke så er vi alltid glade for å svare på dine spørsmål om Nord-Korea.

Våre Omvisninger

Nordkoreanske barn med en KTG-reisende

Vårt formål med reising til Nord-Korea er å øke kontakten med de lokale så mye som mulig. Vi arrangere ikke bare turer til landets største attraksjoner, men også til steder som viser de daglige livet til nord-koreanerne slik at man også kan komme i kontakt med dem.

Frelsesdagen i Nord-Korea

For eksempel så arrangerer vi turer til kollektive gårder. Der kan du se hvordan bønder lever og arbeider. Vi har også turer til skoler og andre naturlige møteplasser for koreanere slik at du kan se hvordan hverdagslivet er i Nord-Korea og dessuten delta i ulike fritidsaktiviteter.

Om det er på grunn av sin sterke personlige kult mot "Store Ledere", dens 70-talls bygg kombinert med en folelse av 50-tallet i Kina, sine gronne landskaper, varmen du finner hos landets befolkning eller de kolossale kommunist monumentene i Pyongyang, en reise til Den Demokratiske Folkerepublikken Korea vil bli uforglemmelig. Mange av våre kunder beskriver det så enkelt som at det er det beste stedet de noensinne har vært.

Anmelderser

"Joined KTG for their June tour to North Korea. Excellent, quick and easy organisation done by Rayco, who also joined us on the trip and was of great help. KTG was very flexible in what we wanted and we managed to do a few extra things on the spot that few other tours do on their trips..."

Mer

"I have reflected on whether I was simply lucky or the tour/destination or if KTG itself attracted a certain calibre of tourist. My conclusion is that all those factors apply - the destination is not for the precious but rather those who are savvy and would normally travel independently..."

Mer

"I had done extensive research prior to my visit to DPRK and am now very pleased with having chosen KTG as travel organisation and kudo's to Rayco Vega for the pleasant and informative communication prior to the trip as well as his companionship on the tour!"

Mer

Vår Nettside

Barn på kooperativ gård

Hvis du vil bidra til nettsiden eller hvis du har spørsmål du vil stille oss eller andre mennesker som besøker siden, så skriv gjerne ned en kommentar eller et spørsmål i vårt reiseforum for Nord-Korea, eller send oss en e-post når som helst.

Fabrikk i Nord-Korea

Vi kommer også til å legge ut kommentarfelt på noen av nettsidene hvor du er velkommen til å legge igjen kommentarer eller synspunkter. Du trenger ikke å registere deg for å gjøre dette. Du kan også følge våre oppdateringer på vår nye Facebook side.

Fornøyelsespark i Pyongyang

Hvis du på den annen side bare er interessert i å vite merom Nord-Korea, surf rundt på våre sider, da vi har mye informasjon om turisme i Nord-Korea og generelt om Den Demokratiske Folkerepublikken Korea.

Dessuten jobber vi kontinuerlig med nye ideer for å få folk til å besøke Nord-Korea. Vennligst kontakt oss for mer informasjon om dette.

© Copyright 2008-2021. All Rights Reserved. KTG ® is a Registered Trademark.