• Militärparade in Pyongyang, Nordkorea
  Small Sized Groups Budget Tours
 • Nordkoreanske studenter i en masse dans hendelse i Pyongyang
 • Piknik i en park i Pyongyang med nordkoreanere på bursdagen til Kim Il Sung
  Building Bridges
 • Nordkoreanske servitriser i en restaurant
  Fully Tailored Independent Trips
 • Vinter i Nord-Korea - den store Volks Study Hus utgangen av desember
  Trips All Year round
 • Nordkoreanske barn i en fornøyelsespark
  Responsible Tourism
 • Kim Il Sung-plassen på en vinterdag
  Experts in North Korea

KTG Nord-Korea Reise

KTG Nord-Korea Reise organiserer turer til ett av verdens mest hemmelighetsfulle og minst besokte destinasjoner: Den Demokratiske Folkerepublikken Korea, bedre kjent i vesten som Nord-Korea.

Vi tilbyr tjenester som er både kvalitetsbevisste og skreddersydde til rimelige priser. Dette er mulig fordi vi arrangerer omvisninger for små grupper og skreddersydde private reiseturer.

Våre gruppeomvisninger har sjelden mer enn 10 personer, og blir dessuten ledet av en erfaren vestlig reiseleder dersom det er 9 eller flere i gruppen.

Barn i Nord-Korea

Vi har en grense på 19 personer per omvisning. Grupper som har flere personer vil bli delt i mindre grupper. Dermed kan vi imøtekomme de fleste behov og dessuten være mer fleksible under omvisningen i Korea.

Kaeson fornøyelsespark i Pyongyang, Nord-Korea

Vi har samarbeidet med våre koreanske partnere i flere år, og vi be alltid om de beste reiselederne. Disse reiselederne har de beste omtalene fra hundrevis av folk som har reist med oss til Nord-Korea, med andre ord så vil du få den beste reiseopplevelsen noensinne.

Masse danser i vinter i Nord-Korea

Nord-Korea Reise - Panmunjom

Panmunjon, Nord-Korea

Malet vart er a la mennesker fa oppleve det fascinerende og fengslende landet, og a oke sjansen for kulturell utveksling mellom Den Demokratiske Folkerepublikken Korea og andre land.

Om det er på grunn av sin sterke personlige kult mot "Store Ledere", dens 70-talls bygg kombinert med en folelse av 50-tallet i Kina, sine gronne landskaper, varmen du finner hos landets befolkning eller de kolossale kommunist monumentene i Pyongyang, en reise til Den Demokratiske Folkerepublikken Korea vil bli uforglemmelig. Mange av våre kunder beskriver det så enkelt som at det er det beste stedet de noensinne har vært.

Militærparade i Nord-Korea

Hvis du på den annen side bare er interessert i å vite merom Nord-Korea, surf rundt på våre sider, da vi har mye informasjon om turisme i Nord-Korea og generelt om Den Demokratiske Folkerepublikken Korea.

Om Oss

Vi har daglig kontakt med våre koreanske partnere i Pyongyang og har over flere år opparbeidet et godt og tillittsfullt samarbeid med dem.

Vestlige turister spille et skytespill i Sariwon, Nord-Korea (DPRK)

Vi gjør vårt beste for at du skal få en opplevelsesrik og fascinerende reise til Nord-Korea.

Nysgjerrige nordkoreanske barn smiler ved synet av Vesten

Mange er interessert i å reise til Nord-Korea og er fascinert av dette mystiske landet, og vil gjerne vite mer om det. Som resultat av dette så arrangerer vi omvisninger og lagt mye informasjon ut om Nord-Korea. Vi håper at dette kan få flere folk til reise til Nord-Korea og oppleve dette fascinerende landet. Dette kan føre til at flere mennesker vil arbeide i Nord-korea og utveksle kultur slik at det får positive følger for nord-koreanere.

Ungdomsskole i Pyongsong, Nord-Korea

Derfor forsøker vi å vise så mange sider av Nord-Korea som mulig. Vi tar opp siste nytt, landets historie og økonomi, slik at besøkende nettsiden vår får et helhetlig inntrykk av landet før de kommer på besøk. Uansett om du vil reise til Nord-Korea eller ikke så er vi alltid glade for å svare på dine spørsmål om Nord-Korea.

Vår Nettside

Hvis du vil bidra til nettsiden eller hvis du har spørsmål du vil stille oss eller andre mennesker som besøker siden, så skriv gjerne ned en kommentar eller et spørsmål i vårt reiseforum for Nord-Korea, eller send oss en e-post når som helst. Vi kommer også til å legge ut kommentarfelt på noen av nettsidene hvor du er velkommen til å legge igjen kommentarer eller synspunkter. Du trenger ikke å registere deg for å gjøre dette.

Das Ryugyong Hotel von der Demokratischen Volksrepublik Korea National Institute of Stickerei in Pyongyang, Nordkorea gesehen

Du kan også følge våre oppdateringer på vår nye Google+ side. For mer informasjon angående de ulike provinsene i Nord-Korea, vennligst sjekk vårt kart.

Våre Omvisninger

Vårt formål med reising til Nord-Korea er å øke kontakten med de lokale så mye som mulig. Vi arrangere ikke bare turer til landets største attraksjoner, men også til steder som viser de daglige livet til nord-koreanerne slik at man også kan komme i kontakt med dem. For eksempel så arrangerer vi turer til kollektive gårder. Der kan du se hvordan bønder lever og arbeider. Vi har også turer til skoler og andre naturlige møteplasser for koreanere slik at du kan se hvordan hverdagslivet er i Nord-Korea og dessuten delta i ulike fritidsaktiviteter.

Bilde tatt på en tur i sentrum Pyongyang, Nord-Korea (DPRK)

Vi har koreanske reiseledere som har arbeidet med oss i flere år, og dette gjør at vi kan tilby deg skreddersydde turer når du reiser til Nord-Korea.

Dessuten jobber vi kontinuerlig med nye ideer for å få folk til å besøke Nord-Korea. Vennligst kontakt oss for mer informasjon om dette.

index-column.html

KTG Travel Guide

KTG DPRK Travel Guide

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

New! Korean Language Course in Pyongyang!

Over 3 weeks of Study & Travel in North Korea from €2195 Euros

New! Pyongyang Bike Tours

Bike trips available for all tours!

Social Media

Facebook Instagram @ktg_north_korea Pinterest

DPRK Interactive Map

Please click on the map for more information

DPRK Panorama

360° Images of the DPRK

North Korea Tours

Small sized group tours
Free Postcard from Pyongyang!

Latest Updates

Pyongyang Marathon Tours ready!

Sign up today and get a free hoody!

Group Tours ready!

DPRK Tours available all year-round!

Testimonials

"The whole experience was actually even better than I thought, especially the Mass Games which I can’t even find words to describe." P. Simon - attending the Ocotober 10th Military Parade rehearsal "We had a very enlightening trip and were most impressed with how well organised it all was...and would not have changed anything..."

P. Clarke

Travel Tips

Transportation in DPRK

Forum

Please check our forum for more reviews, questions & comments.

Upload your own pictures and reviews!