• Internasjonalt Vennskap Messesenteret Nord Korea

Nord-Korea Reiseguide - Steder av Interesse

Nord-Korea Reiseguide - Nord-Korea Turer er ikke den mest vanlige turen og Den Demokratiske Folkerepublikken Korea er definitivt ikke ett vanlig land. Mangelen på reklame i gatene, portretter av de "Store Lederne" overalt i landet, de nesten allestedsnærværende bannerne og slagordene, mangelen på forurensning og en uendelig lang liste av andre aspekter som former dette landet i en kategori vi bare kan merke som unik, som gjør Nord-Korea til ett ekstremt interessant land og besøke.

Under er en liste over steder turister blir tatt til når en reiser med en av Nord-Korea turene.

Vær oppmerksom på at reiserutene kan endres litt. Derfor anbefaler vi deg på det sterkeste å peke ut hvis det er noen steder du absolutt ikke vil gå glipp av.

Klikk på bildet for å se mer detaljer om stedet.

Nord-Korea Reiseguide:

Nord-Korea Reiseguide - Pyongyang

Mansudaemonumentet, Nord-Korea Mansudaemonumentet - tårner over den nord-koreanske hovedstaden på Mansudae Hill i hjertet av Pyongyang, denne gigantiske bronsestatuen av Kim Il Sung, offisielt fortsatt president av Den Demokratiske Folkerepublikken Korea, blir besøkt daglig av tusenvis, og er et av de første stoppestedene på vår Nord-Korea turer.
Pyongyang Metro, Nord-Korea Pyongyang Metro - full av mosaikk veggmalerier, lysekroner og til og med marmorsøyler på noen stasjoner, og i snitt 100 meter dyp, gjør at undergrunnsstasjonene i Pyongyang er noen av mest imponerende i verden. På denne delen av vår Nord-Korea tur kan du faktisk ta metroen med de lokale menneskene fra Pyongyang.
Juche-tårnet, Pyongyang, Nord-Korea

Juche-tårnet - et symbol på den ideologi det nord-koreanske regimet dreier seg om. Tårnet er så høyt som 170 meter.

Chollima 
       Statuen, Nord-Korea Chollima Statuen - finner du på Mansu Hill, dennestatuen representerer, basert på legenden om hesten med vingene, åndene av konstant innovasjon og utvikling som ble spesielt vektlagt under rekonstruksjonen av Pyongyang etter Koreakrigen (1950-3).
War Museum i Pyongyang, Nord-Korea Victorious Fatherland Liberation War Museum - med ekstremt levende illustrasjoner, våpen brukt under Koreakrigen (1950-3) og scene-rekonstruksjoner, forklare museet Den Demokratiske Folkerepublikken Korea sin versjon av hvordan nasjonen ble frigjort og hvordan USA ble beseiret.
USS Pueblo Nord-Korea USS Pueblo - Amerikansk marineskip som har vært i Nord-Korea siden 1968. Amerikanske seileresom var på skipet ble satt fri og sendt hjem etter 11 måneder på nord-koreansk jord.
Mangyongdae - Kim Il Sung fødested, Nord-Korea

Mangyondae - Kim Il Sungs fødested. Dette landlige huset viser hvordan Kim Il Sung tilbrakte sine barndomsår med familiemedlemmer, og har bilder fra denne perioden av livet hans.

Childrens' Palace in Pyongyang

Barnepalasset - ekstremt talentfulle barn praktiserer synging, dansing, og spiller på en rekke instrumenter her. A se dem opptre, om det er øvelse eller show, er virkelig imponerende.

Kimilsungia-Kimjungilia Blomster Utstillings 
        Senter, Nord-Korea Kimilsungia-Kimjungilia Blomster Utstillings Senter - to etasjer med blomster oppkalt etter Kim Il Sung og hans sønn Kim Jong Il kombinert med flere andre sjeldne blomster. Mange besøkende og den nasjonale media dekker hendelsen som man burde få med seg.
Triumfbuen i Pyongyang, Nord-Korea Triumfbuen - ikke så gammel men større enn sin parisiske motpart. Den minnes Kim Il Sungs tilbakekomst etter 20 år med krigf&oslaring mot japanerne.
Tomb of King Tangun in North Korea Tomb of King Tangun - the founder of the first Kingdom on the Korean Peninsula.
Koreansk 
       Film Studio i Pyongyang, Nord-Korea Koreansk Film Studio - se hvor Den Demokratiske Folkerepublikken Koreas filmer blir filmet.

Vestlige regionene

Den demokratiske folkerepublikken Korea (DPRK) inkluderer hele halvøya og nord-koreanerne lengter etter en gjenforening. Alle kartene i landet inkluderer hele Koreahalvøya og til og med værmeldingen for den sørlige delen av halvøya blir sendt på lufta. Som et resultat vil vi referere til hver region av DPRK i henhold til dens posisjon på halvøya som en helhet. Vær oppmerksom på at KTG er et reisebyrå som er spesialisert på DPRK og vi har ingen politisk holdning til situasjonen på Koreahalvøya.

DMZ, Nord-Korea DMZ - Deler opp Korea i den nordlige kommunismen og den sørlige kapitalismen, dette, den tyngst bevæpnede grensen i verden, er en av de siste levende restene etter den kalde krigen.
Kaesong, Nord-Korea Kaesong - hovedstad av Koryo (918-1392), den første forente staten på den koreanske halvøya. Lokalisert 10 km fra DMZ. Det er en av de få stedene i Den Demokratiske Folkerepublikken Koreasør-koreanerne har adgang, og har et 1000 år gammel konfusiansk universitet, som nå er Koryo museum.
montere Myohyang i Nord-Korea

Internasjonal Vennskapsutstilling - To bygninger fulle av gaver som har blitt sendt til Kim Il Sung og Kim Jong Il. Disse kommer fra verden over og hver bygning har flere etasjer.

Nampo demningen i Nord-Korea West Sea Barrage - også kjent som Nampho-dammen. Den har en lengde på 8 km og er en kilde til stolthet i Nord-Korea.
Sariwon, Nord-Korea Sariwon - opplev den koreanske "Folkelandsby" og se hvordan livet var i gamle Korea.
Sinuiju Central Square, North Korea Sinuiju - på grensen til den kinesiske byen Dandong. Denne spesielle økonomiske sonen er punktet for innreise/utreise til DPRK når man tar toget. Vi arrangerer dagsturutvidelser her kombinert med den nyåpnede byen Tongrim.
Dongrim Town, DPRK (North Korea) Tongrim - denne byen ble først åpnet for turister i oktober 2014 og vi er stolte over å være blant de første som arrangerer turer hit for vestlige. Vi overnatter her på vei til Sinuiju, på et av de nyeste og beste hotellene i landet.


Østregionen

Newly weds celebrate their marriage by President Kim Il Sung statue in Hamhung, the second largest city in the DPRK Hamhung
Wonsan Central Square North Korea Wonsan
Hiking in North Korea (Mount Kumgang) Kumgangfjellet - ligger øst i DPRK. Sør-Korea ligger i nærheten av denne praktfulle delen av landet. Vi arrangerer fotturer og campingturer her i tillegg til standard Nord-Korea-reiser.

Nord-regionen

Heading on a cable car to Lake Chon in Mount Paektu, North Korea (DPRK) Paektufjellet - et hellig sted for koreanere og det høyeste fjellet på Koreahalvøya. Vi arrangerer utvidelser for våre vanlige Nord-Korea-reiser og sykkelturer her.
Rajin City in North Korea Rason - grenser mot Russland og Yanbian, er koreansk autonomt prefektur i Kina. Dette er en spesiell økonomisk sone i DPRK som består av to byer (Rajin og Sonbong).


Klikk på Nord-Korea Turer for flere detaljer om reiseruter vihar.


column-history.html

North Korea Tours

North Korea Tours

Information & Events

DPRK Military
North Korea Travel Forum

Places of Interest

DMZ Tours in North Korea

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments