KTG - Nordkorea Rejser

KTG organiserer ture til en af verdens mest hemmelighedsfulde og mindst besogte destinationer; Den Demokratiske Folkerepublik Korea (DPRK) kendt i vesten som Nordkorea.

Vi fokuserer på at levere kvalitetsprodukter personlig service til overkommelige priser ved at have små og mellemstore grupperejser og tilpassede privatrejser. Vores grupperejser har ikke mere end 10 rejsende.

Vores ture på 19 mennesker og dele grupper, der overgår denne antal rejsende for at kunne tilbyde større fleksibilitet og være i stand til at imødekomme den enkeltes behov bedre i Korea.

Vi har arbejdet med vores koreanske partnere i mange år og altid sørger for at træne vores guider, for hvem vi har modtaget bedste anmeldelser fra de hundredvis af rejsende, der har rejst med os til Nordkorea i før I tiden for at være vores lokale guider i Korea, for at du til få mest ud af din Nordkorea oplevelse.

KTG

Turen til Nordkorea er ikke noget man tit gør, og det er vores højeste prioritet at sikre, at du får mest ud af dine erfaringer i DPRK, om det er med en gruppe eller individuelt.

Vi har et direkte samarbejde med Pyongyang og tilbyder ture pa Engelsk, Tysk, Fransk, Russisk og Japansk. Der er mulighed for at kontakte os pa bade engelsk fransk og spansk da vi har et starkt multikulturelt team til at tage os af dine foresporgsler.

Uanset om det er på grund af den imponerende personlighed kult til landets ledere, dens sovjetiske æra arkitektur kombineret med en fornemmelse af en 1950'erne Kina, dets uforurenede scenerier, den varme af befolkningen, eller de kolossale monumenter i Pyongyang, en tur til Nordkorea vil være et uforglemmelig.

Vores hold

Mange af vores kunder beskriver Nordkorea som det mest interessante sted de nogensinde har varet.

Vi har kendt de koreanske guider, der arbejder med os i flere år nu, og det giver os mulighed for at have mere fleksibilitet ved ankomsten i Nordkorea.

Om os

Vi er i daglig kontakt med vores koreanske partnere i Pyongyang og har i årenes løb, optjent deres tillid og opbygget et solidt forhold til dem. Men vores begejstring og nysgerrighed med hensyn til en hvilken som helst form for rejse Nordkorea forbliver grænseløs.

Vi er klar over, at der er stor interesse for at rejse til Nordkorea og at mange mennesker er fascineret af dette mystiske land, men bare føler, at der ikke er nok information derude. Som et resultat, vi leverer ture samt en bred vifte af information relateret til Nordkorea. Ved at gøre det føler vi flere mennesker vil have mulighed for at besøge Nordkorea. Dette taget I betragtning vil øge det potentielle antal mennesker der beslutter sig for at arbejde, samarbejde og har kulturelle udveksling med Nordkorea i sidste ende til gavn for lokalbefolkningen.

Vi forsøger derfor at vise så mange aspekter af Nordkorea som muligt, der dækker emner som opdateringer, historie og økonomi Nordkorea, således at vores web-seere se den overordnede sammenhæng af landet, før du besøger det. Uanset om du vil rejse til Nordkorea eller ej, er vi altid glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om Nordkorea.

Vores ture

Nordkoreanske børn med en KTG rejsende

Når det kommer til vores Nordkorea rejser filosofi, vores mål er at øge kontakten med lokalbefolkningen så meget som muligt, arrangere besøg ikke blot til de vigtigste højdepunkter i landet, men også til steder, der viser hvordan livet er i Nordkorea og som gør det muligt for interaktion med koreanerne.

Frelsesdagen i Pyongyang

Eksempler er besøg på kooperative bedrifter, hvor du kan se, hvordan landmænd lever og arbejder, skoler samt steder, hvor koreanerne befinder sig, så vores rejsende at se, hvordan de lever, og at slutte sig til dem i nogle af deres fritidsaktiviteter.

Anmeldelser

"Joined KTG for their June tour to North Korea. Excellent, quick and easy organisation done by Rayco, who also joined us on the trip and was of great help. KTG was very flexible in what we wanted and we managed to do a few extra things on the spot that few other tours do on their trips..."

Mere

"I have reflected on whether I was simply lucky or the tour/destination or if KTG itself attracted a certain calibre of tourist. My conclusion is that all those factors apply - the destination is not for the precious but rather those who are savvy and would normally travel independently..."

Mere

"I had done extensive research prior to my visit to DPRK and am now very pleased with having chosen KTG as travel organisation and kudo's to Rayco Vega for the pleasant and informative communication prior to the trip as well as his companionship on the tour!"

Mere

Vores hjemmeside

Børn på en kooperativ gård

Hvis du gerne vil bidrage til denne hjemmeside, eller hvis du har spørgsmål, du gerne vil spørge os eller andre mennesker, der besøger vore hjemmeside, er du velkommen til hos efterlade kommentarer eller spørgsmål i vor Nordkorea Salling eller Send os en e-mail til enhver tid.

Fabrik i Nordkorea

Vi vil Påmind være på tilføje kommentar sektioner på nogle sider på vore hjemmeside, hvor du er velkommen til på skrive ned dine synspunkter, ingen registrering er påkrævet.

Forlystelsespark i Pyongyang

Du kan følge også vores opdateringer om vores nye Facebook-side. Hvis du pa den anden side bare er interesseret i at vide noget mere om DPRK er du velkommen til at kigge omkring pa vores hjemmeside som indeholder information om turisme i Nord Korea og generelt om DPRK.

Vi har også hele tiden arbejder på nye projekter og alternative former for folk at besøge Nordkorea. Kontakt os venligst for mere information om dette.

© Copyright 2008-2021. All Rights Reserved. KTG ® is a Registered Trademark.