• Militærparaden i Pyongyang, Nordkorea
  Small Sized Groups Budget Tours
 • Nordkoreanske universitetsstuderende ved en massedanseventyr i Pyongyang
 • Picnic i en park i Pyongyang med nordkoreaner på Kim Il Sungs fødselsdag
  Building Bridges
 • Nordkoreanske servitricer i en restaurant i DPRK
  Fully Tailored Independent Trips
 • Vinter i Nordkorea - Grand People's Study House set sidst i december
  Trips All Year round
 • Nordkoreanske børn i en forlystelsespark
  Responsible Tourism
 • Kim Il Sung Square på en vinterdag
  Experts in North Korea

Nordkorea Rejser - KTG

KTG organiserer ture til en af verdens mest hemmelighedsfulde og mindst besogte destinationer; Den Demokratiske Folkerepublik Korea (DPRK) kendt i vesten som Nordkorea.

Vores mal er at oge kulturel udveksling mellem DPRK og resten af verdenen ved tilbyde muligheden for at opleve en af de mest fascinerende og fangslende lande i verdenen.

Vi fokuserer på at levere kvalitetsprodukter personlig service til overkommelige priser ved at have små og mellemstore grupperejser og tilpassede privatrejser.

Folk i Nordkorea

Vores grupperejser har ikke mere end 10 rejsende og er ledsaget af en erfaren vestlige medarbejder, hvis der er 6 rejsende eller mere.

Massedanser om vinteren i Nordkorea

24 December

Vores ture på 19 mennesker og dele grupper, der overgår denne antal rejsende for at kunne tilbyde større fleksibilitet og være i stand til at imødekomme den enkeltes behov bedre i Korea.

Kaeson Evening funfair i Pyongyang, Nordkorea

Kaeson Evening Funfair, Pyongyang

Vi har arbejdet med vores koreanske partnere i mange år og altid sørger for at træne vores guider, for hvem vi har modtaget bedste anmeldelser fra de hundredvis af rejsende, der har rejst med os til Nordkorea i før I tiden for at være vores lokale guider i Korea, for at du til få mest ud af din Nordkorea oplevelse.

Vi har et direkte samarbejde med Pyongyang og tilbyder ture pa Engelsk, Tysk, Fransk, Russisk og Japansk. Der er mulighed for at kontakte os pa bade engelsk fransk og spansk da vi har et starkt multikulturelt team til at tage os af dine foresporgsler.

North and South Korean soldiers at the DMZ (Panmunjom) on the North Korean

DMZ

Uanset om det er på grund af den imponerende personlighed kult til landets ledere, dens sovjetiske æra arkitektur kombineret med en fornemmelse af en 1950'erne Kina, dets uforurenede scenerier, den varme af befolkningen, eller de kolossale monumenter i Pyongyang, en tur til Nordkorea vil være et uforglemmelig.

Militær Parade i Nordkorea

Turen til Nordkorea er ikke noget man tit gør, og det er vores højeste prioritet at sikre, at du får mest ud af dine erfaringer i DPRK, om det er med en gruppe eller individuelt.

Hvis du bare er interesseret i at vide mere om DPRK du gennemse vores hjemmeside som vi har en masse information om turisme Nordkorea og Nordkorea i almindelighed.

Om os

Vi er i daglig kontakt med vores koreanske partnere i Pyongyang og har i årenes løb, optjent deres tillid og opbygget et solidt forhold til dem.

Vestlige turister spiller et skydespil i Sariwon, Nordkorea (DPRK)

Sariwon

Men vores begejstring og nysgerrighed med hensyn til en hvilken som helst form for rejse Nordkorea forbliver grænseløs.

Nysgerrige nordkoreanske børn smiler på synet af en vesterlænding

Vi er klar over, at der er stor interesse for at rejse til Nordkorea og at mange mennesker erfascineret af dette mystiske land, men bare føler, at der ikke er nok information derude. Som et resultat, vi leverer ture samt en bred vifte af information relateret til Nordkorea. Ved at gøre det føler vi flere mennesker vil have mulighed for at besøge Nordkorea. Dette taget I betragtning vil øge det potentielle antal mennesker der beslutter sig for at arbejde, samarbejde og har kulturelle udveksling med Nordkorea i sidste ende til gavn for lokalbefolkningen.

Middle School i Pyongsong, Nordkorea

Pyongsong

Vi forsøger derfor at vise så mange aspekter af Nordkorea som muligt, der dækker emner som opdateringer, historie og økonomi Nordkorea, således at vores web-seere se den overordnede sammenhæng af landet, før du besøger det. Uanset om du vil rejse til Nordkorea eller ej, er vi altid glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om Nordkorea.

Vores hjemmeside

Hvis du gerne vil bidrage til denne hjemmeside, eller hvis du har spørgsmål, du gerne vil spørge os eller andre mennesker, der besøger vores hjemmeside, er du velkommen til at efterlade kommentarer eller spørgsmål i vor Nordkorea Rejse Forum eller send os en e-mail til enhver tid. Vi vil også være at tilføje kommentar sektioner på nogle sider på vores hjemmeside, hvor du er velkommen til at skrive ned dine synspunkter, ingen registrering er påkrævet.

Nordkorea restaurant guide

Du kan følge også vores opdateringer om vores nye Google+ side. For mere information om de forskellige provinser i Nordkorea se venligst på vores kort.

Vores Ture

Når det kommer til vores North Travel Sydkorea filosofi, vores mål er at øge kontakten med lokalbefolkningen så meget som muligt, arrangere besøg ikke blot til de vigtigste højdepunkter i landet, men også til steder, der viser hvordan livet er i Nordkorea og som gør det muligt for interaktion med koreanerne. Eksempler er besøg på kooperative bedrifter, hvor du kan se, hvordan landmænd lever og arbejder, skoler samt steder, hvor koreanerne befinder sig, så vores rejsende at se, hvordan de lever, og at slutte sig til dem i nogle af deres fritidsaktiviteter.

Billede taget på en tur i centrum af Pyongyang, Nordkorea (DPRK)

Vi har kendt de koreanske guider, der arbejder med os i flere år nu, og det giver os mulighed for at have mere fleksibilitet ved ankomsten i Nordkorea.

Vi har også hele tiden arbejder på nye projekter og alternative former for folk at besøge Nordkorea. Kontakt os venligst for mere information om dette.

index-column.html

KTG Travel Guide

KTG DPRK Travel Guide

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

New! Korean Language Course in Pyongyang!

Over 3 weeks of Study & Travel in North Korea from €2195 Euros

New! Pyongyang Bike Tours

Bike trips available for all tours!

Social Media

Facebook Instagram @ktg_north_korea Pinterest

DPRK Interactive Map

Please click on the map for more information

DPRK Panorama

360° Images of the DPRK

North Korea Tours

Small sized group tours
Free Postcard from Pyongyang!

Latest Updates

Pyongyang Marathon Tours ready!

Sign up today and get a free hoody!

Group Tours ready!

DPRK Tours available all year-round!

Testimonials

"The whole experience was actually even better than I thought, especially the Mass Games which I can’t even find words to describe." P. Simon - attending the Ocotober 10th Military Parade rehearsal "We had a very enlightening trip and were most impressed with how well organised it all was...and would not have changed anything..."

P. Clarke

Travel Tips

Transportation in DPRK

Forum

Please check our forum for more reviews, questions & comments.

Upload your own pictures and reviews!