• Mosaic of President Kim Il Sung in the Pyongyang metro North Korea

Nordkorea Information

Nordkorea Information - denne side sigter efter at tilbyde så meget information som muligt om DPRK som vil være nyttigt for rejsende i landet. Detaljer om Kim Il Sung, Kim Jong Il og livet i Nordkorea...Vælg en sektion som du er interesseret i for en mere detaljeret forklaring.

Præsident Kim Il Sung Nordkorea

Præsident Kim Il Sung - også kaldet "Den Store Leder", grundlagede Den Demokratiske Folkerepublik Korea og selvom han døde d. 8. Juni 1994 forbliver han den evige præsident af DPRK.
General Kim Jong Il Nordkorea
General Kim Jong Il -
Søn af Kim Il Sung. Han refereres til som "Den Kære Leder" og er officielt formand for Den Nationale Forsvarskommission, øverstkommanderende for Koreas Folkehær og generalsekretær for Koreas Arbejderparti. Portrætter af ham og Kim Il Sung er at se overalt i landet.
den øverste leder af DPRK

Marshall Kim Jong Un - den øverste leder af DPRK, han er søn af generalsekretær Kim Jong Il og barnebarn af præsident Kim Il Sung. Marshall Kim Jong Un er for første sekretær for arbejderpartiets Korea, første formand for DPRKs Forsvarsudvalg og øverste øverstbefalende for den koreanske folks hær. Han laver mange offentlige taler og på feltvejledningen.

Nordkorea flag Nationale Flag - forklaring på hvad de forskellige elementer i nationalflaget symboliserer.
North Korea Worker's Party Flag

Nordkorea Flags - liste over nationale flag og symboler i Nordkorea.

north korea government

Nordkoreas National Emblem - Forklaring på elementer og betydning af DPRKs nationale emblem.

Juche Filosofi Nordkorea Juche Filosofi - Information om den nationale ideologi i DPRK.
North Korea Political Map Nordkorea Kort - Detaljeret kort over regioner, provinser og byer i DPRK. 

Nordkorea Information

Vi ved at der er en stor interesse i Nordkorea og at mange er fascineret af landet men ikke føler at der er nok tilgangelig information. Derfor tilbyder vi ture til Nordkorea såvel som et vald af informationer relateret til DPRK. Ved at gøre dette håber vi at give flere mennesker muligheden for at besøge DPRK. Dette vil forhåbentlig i sidste ende øge antallet af folk som beslutter sig for at arbejde, samarbejde eller endda studere i Nordkorea, hvilket i sidste ende vil gavne befolkningen i landet.

North Korean kids pleasantly surprised at the sight of a foreigner

KTG forsøger at vise så mange aspekter af DPRK som muligt, bl.a. nyheder, historie og økonomi, for at lade vores online-besøgende se den store sammenhang i landet, før de besøger det.

May Day in North Korea

Hvis du ønsker at bidrage til vores hjemme side eller hvis du har nogen spørgsmål til os eller andre besøgende på vores side er du velkommen til at efterlade en kommentar eller et spørgsmål i vores nye forum.

Besøg Nordkorea Nyheder eller vores Nordkorea Ture for at forlade Nordkorea Information siden og se opdateringer fra DPRK eller information om seværdigheder.
index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

Pyongyang Marathon

Sign up Soon!

Places of Interest

Views of Kim Il Sung Square
Hamhung City
Children's Palace

Accommodation

Hotels in Pyongyang