• Togstation i Pyongyang, Nordkorea

Nordkorea Turisme - Ture & Datoer

Nordkorea har sett en ökning av turism, åtminstone procentuellt, under det senaste decenniet.  Vi har själva bevittnat detta över åren och har blivit ombedda av våra partner i Pyongyang att utforska nya typer av turism i Nordkorea. På grund av detta försöker vi alltid att expandera turerna och möjligheter att erbjuda resenärer chansen att ha nya sätt att utforska DPRK på. Om du har något specifikt önskemål gällande Nordkoreansk turism får du gärna kontakta oss då var har sett en exponentiell ökning av turistmöjligheter över åren, och vi är alltid villiga att diskutera nya sätt och slag med potentiella resenärer och Pyongyang. Nedenfor er en liste over ture til Nordkorea.

Hvis du er interesseret i en af turene så send os en mail: info@north-korea-travel.com og vi vil vende tilbage til dig indenfor en arbejdsdag ang. Booking status på den tur du er interesseret i. Læg venligst mærke til deadlines for tilmelding.

Prisen på alle ture (gruppe eller individuel) inkluderer alle udgifter fra Beijing til DPRK; transport, måltider, guide, akkommodation i Nordkorea (i deres bedste hotel i Pyongang) og indgangs billetter. Prisen inkluderer ikke visa-udgifter, souvenirs, drikkepenge eller ekstra drikkevarer.


north korea group tours

independent tours to north korea

Nordkorea Turisme - Individuelle Ture

For individuelle ture send os en e-mail om hvor mange i vil af sted og hvilken dato i vil besøge DPRK såvel som antal dage i ønsker at tilbringe der.

Kosmetik fabrik i Sinuiju, Nordkorea (DPRK)

Kontakt os på: mail@north-korea-travel.com hvis du ikke er sikker på om du vil med på en af vores ture men ønsker at modtage opdateringer om turene fra vores nyhedsbrev.

Klik her for at se oftest stillede spørgsmål om Nordkorea Turisme.

index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Places of Interest

The Concrete Wall
The DMZ

Accommodation

Hotels in Pyongyang

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments