KTG - Nord Korea Resor

KTG Nord Korea Resor erbjuder resor till en av världens mest oåtkomliga och minst besökta destinationer i världen; Demokratiska Folkrepubliken Korea (DPRK) mer känt som Nordkorea.

Vi fokuserar på att erbjuda personifierade tjänster till låga priser genom att ha små rundtursgrupper och fullständigt anpassade privata rundturer.

Vi begränsar våra rundturer till 19 personer och delar upp grupper som överstiger detta antal resenärer för att kunna erbjuda större flexibilitet och för att bättre kunna se till individers behov i Korea.

En resa till Nordkorea är inte någonting som görs frekvent så det är vår högsta prioritet att se till så att du får ut så mycket som möjligt av din upplevelse i DPRK, oavsett om du åker med en grupp eller själv.

KTG

Vårt mål är att låta människor uppleva detta fascinerande och fängslande landet till överkomliga priser för att öka det kulturella utbytet mellan DPRK och andra länder. Vi har arbetat med våra koreanska partner i många år och ber alltid reseledare som har fått bäst omdömen från de hundratals resenärer som har följt med oss till DPRK tidigare att vara våra lokala reseledare i Korea för att du ska få ut så mycket som möjligt av din DPRK-upplevelse.

Vi arbetar direkt med Pyongyang och erbjuder guidade turer på engelska, Tyska, Franska, Spanska, Ryska och Japanska. Eftersom vi har ett mångkulturell team så kan ni kommunicera med oss på Engelska, Franska och Spanska när det kommer till att svara på era frågor.

Vi har daglig kontakt med våra koreanska partner i Pyongyang och har över åren vunnit deras förtroende och byggt ett stabilt förhållande med dem.

Om Oss

Vi har åkt till Korea sedan 2008. Däremot förblir vår entusiasm och nyfikenhet över resande i Nordkoreas alla former och tillstånd gränslös.

Våra Nord Korea rundturer

Nordkoreanska barn med resenär via KTG

När det kommer till vår filosofi för resande i Nordkorea är vårt mål att öka kontakten med lokalbefolkningen så mycket som möjligt, och inte bara planera besök till landets huvudhöjdpunkter utan även till ställen som visar hur livet ser ut i Nordkorea och som gör det möjligt att samspela med koreaner.

Frihetsdagen i Nordkorea

Några exempel är besök till kooperativa jordbruk där du kan se hur bönder lever och arbetar och skolor såväl som ställen där koreaner umgås, vilket gör det möjligt för våra resenärer att se hur de arbetar och delta i några av deras fritidssysselsättningar.

Vi har känt de koreanska reseledarna som arbetar med oss i flera år nu, och detta låter oss har mer flexibilitet när man anländer till DPRK.

Oavsett om det är på grund av landets ledares imponerade personlighetskult, dess arkitektur från sovjettiden kombinerat med en känsla av 50-talets Kina, dess oförorenade landskap, folkets värme eller de kolossala monumenten i Pyongyang så kommer en resa till DPRK att vara oförglömlig. Många av våra kunder beskriver det som den mest intressanta platsen de någonsin varit.

Resenärers Omdömen

"Joined KTG for their June tour to North Korea. Excellent, quick and easy organisation done by Rayco, who also joined us on the trip and was of great help. KTG was very flexible in what we wanted and we managed to do a few extra things on the spot that few other tours do on their trips..."

Mer

"I have reflected on whether I was simply lucky or the tour/destination or if KTG itself attracted a certain calibre of tourist. My conclusion is that all those factors apply - the destination is not for the precious but rather those who are savvy and would normally travel independently..."

Mer

"I had done extensive research prior to my visit to DPRK and am now very pleased with having chosen KTG as travel organisation and kudo's to Rayco Vega for the pleasant and informative communication prior to the trip as well as his companionship on the tour!"

Mer

Vår Hemsida

Om du vill bidra till denna hemsida eller om du har några frågor som du vill ställa till oss eller andra personer som besöker vår hemsida kan du lämna en kommentar eller fråga i vårt Resande i Nordkorea-forum eller närsomhelst skicka ett mejl till oss. Vi kommer även att lägga till kommentarsfält på vissa sidor av vår hemsida där du gärna får skriva dina åsikter, utan att behöva registrera dig.

Om du helt enkelt bara är intresserad av att veta mer om DPRK kan du titta på vår hemsida då vi har mycket information om turism i Nordkorea och DPRK i ren allmänhet.

Du kan även följa våra uppdateringar på vår nya Facebook -sida.

Barn i en kooperativ gård

Vi är medvetna om att det finns ett stort intresse av att resa till Nordkorea och att många människor är fascinerade av detta mystiska land men känner helt enkelt att det inte finns tillräckligt med information om det.

Fabrik i Nordkorea

På grund av detta erbjuder vi rundturer samt en mängd information som är kopplad till DPRK. Genom att göra detta känner vi att fler människor har chans att besöka DPRK. Detta kommer i sin tur att öka det potentiella antal människor som bestämmer sig för att arbeta, samarbeta och ha kulturella utbyten med Nordkorea, vilket gynnar lokalbefolkningen.

Funfair i Pjangjang

Vi försöker därför att visa så många aspekter av DPRK som möjligt, och täcka frågor som uppdateringar, historia och Nordkoreas ekonomi för att låta våra webbesökare se en övergripande bakgrund av landet innan de besöker det. Oavsett om du kommer att resa till Nordkorea eller inte är vi alltid villiga att svara på eventuella frågor som du kan ha om DPRK.

Vi arbetar också ständigt med nya projekt och alternativa sätt för människor att besöka Nordkorea på. Kontakta oss för mer information om detta.

© Copyright 2008-2021. All Rights Reserved. KTG ® is a Registered Trademark.