• Militärparad i Pyongyang, Nordkorea
  Small Sized Groups Budget Tours
 • Nordkoreanska universitetsstudent på en mässa dansevenemang i Pyongyang
 • Picknick i en park i Pyongyang med nordkoreanerna på Födelsedag av Kim Il Sung
  Building Bridges
 • Nordkoreanska servitriser på en restaurang Nordkorea
  Fully Tailored Independent Trips
 • Vinter i Nordkorea - Grand Folkets Study House i slutet av december sjöar
  Trips All Year round
 • North Korean children in an amusement park
  Responsible Tourism
 • Kim Il Sung-torget på en vinterdag
  Experts in North Korea

KTG - Nord Korea Resor

KTG Nord Korea Resor erbjuder resor till en av världens mest oåtkomliga och minst besökta destinationer i världen; Demokratiska Folkrepubliken Korea (DPRK) mer känt som Nordkorea.

Vi fokuserar på att erbjuda personifierade tjänster till låga priser genom att ha små rundtursgrupper och fullständigt anpassade privata rundturer.

Våra grupprundresor består sällan av mer än 10 resenärer.

En av våra resenärer visar nordkoreanska barn en bild han tog

Vi begränsar våra rundturer till 19 personer och delar upp grupper som överstiger detta antal resenärer för att kunna erbjuda större flexibilitet och för att bättre kunna se till individers behov i Korea.

Mass danser på vintern i Nordkorea

En resa till Nordkorea är inte någonting som görs frekvent så det är vår högsta prioritet att se till så att du får ut så mycket som möjligt av din upplevelse i DPRK, oavsett om du åker med en grupp eller själv.

Taeson Kväll tivoli i Pyongyang, Nordkorea

Vårt mål är att låta människor uppleva detta fascinerande och fängslande landet till överkomliga priser för att öka det kulturella utbytet mellan DPRK och andra länder.

Vi har arbetat med våra koreanska partner i många år och ber alltid reseledare som har fått bäst omdömen från de hundratals resenärer som har följt med oss till DPRK tidigare att vara våra lokala reseledare i Korea för att du ska få ut så mycket som möjligt av din DPRK-upplevelse.

Nordkoreanska soldater i en militärparad i Pyongyang

Vi arbetar direkt med Pyongyang och erbjuder guidade turer på engelska, Tyska, Franska, Spanska, Ryska och Japanska. Eftersom vi har ett mångkulturell team så kan ni kommunicera med oss på Engelska, Franska och Spanska när det kommer till att svara på era frågor.

Oavsett om det är på grund av landets ledares imponerade personlighetskult, dess arkitektur från sovjettiden kombinerat med en känsla av 50-talets Kina, dess oförorenade landskap, folkets värme eller de kolossala monumenten i Pyongyang så kommer en resa till DPRK att vara oförglömlig. Många av våra kunder beskriver det som den mest intressanta platsen de någonsin varit.

Nord- och sydkoreanska soldater vid DMZ (Panmunjom) på den nordkoreanska sidan (Nordkorea)

Å andra sidan om du bara är intresserad av att veta mer om DPRK surfa in på vår hemsida där det finns massor av information om Nordkorea.

Om du helt enkelt bara är intresserad av att veta mer om DPRK kan du titta på vår hemsida då vi har mycket information om turism i Nordkorea och DPRK i ren allmänhet.

Om oss

Vi har daglig kontakt med våra koreanska partner i Pyongyang och har över åren vunnit deras förtroende och byggt ett stabilt förhållande med dem.

Västerländska turister spelar ett skjutspel i Sariwon, Nordkorea (Demokratiska Folkrepubliken Korea)

Däremot förblir vår entusiasm och nyfikenhet över resande i Nordkoreas alla former och tillstånd gränslös.

Nyfikna Nordkoreanska barn ler vid åsynen av en västerlänning

Vi är medvetna om att det finns ett stort intresse av att resa till Nordkorea och att många människor är fascinerade av detta mystiska land men känner helt enkelt att det inte finns tillräckligt med information om det. På grund av detta erbjuder vi rundturer samt en mängd information som är kopplad till DPRK. Genom att göra detta känner vi att fler människor har chans att besöka DPRK. Detta kommer i sin tur att öka det potentiella antal människor som bestämmer sig för att arbeta, samarbeta och ha kulturella utbyten med Nordkorea, vilket gynnar lokalbefolkningen.

Middle School i Pyongsong, Nordkorea

Vi försöker därför att visa så många aspekter av DPRK som möjligt, och täcka frågor som uppdateringar, historia och Nordkoreas ekonomi för att låta våra webbesökare se en övergripande bakgrund av landet innan de besöker det. Oavsett om du kommer att resa till Nordkorea eller inte är vi alltid villiga att svara på eventuella frågor som du kan ha om DPRK.

Vår hemsida

Om du vill bidra till denna hemsida eller om du har några frågor som du vill ställa till oss eller andra personer som besöker vår hemsida kan du lämna en kommentar eller fråga i vårt Resande i Nordkorea-forum eller närsomhelst skicka ett mejl till oss. Vi kommer även att lägga till kommentarsfält på vissa sidor av vår hemsida där du gärna får skriva dina åsikter, utan att behöva registrera dig.

Ryugyong Hotel sett från Nordkorea National Institute of Broderier i Pyongyang, Nordkorea

Du kan även följa våra uppdateringar på vår nya Google+ -sida. Kolla in vår karta för mer information om olika provinser i Nordkorea.

Våra Nord Korea rundturer

När det kommer till vår filosofi för resande i Nordkorea är vårt mål att öka kontakten med lokalbefolkningen så mycket som möjligt, och inte bara planera besök till landets huvudhöjdpunkter utan även till ställen som visar hur livet ser ut i Nordkorea och som gör det möjligt att samspela med koreaner. Några exempel är besök till kooperativa jordbruk där du kan se hur bönder lever och arbetar och skolor såväl som ställen där koreaner umgås, vilket gör det möjligt för våra resenärer att se hur de arbetar och delta i några av deras fritidssysselsättningar.

Bilden tagen på en promenad i centrala Pyongyang, Nordkorea (Demokratiska Folkrepubliken Korea)

Vi har känt de koreanska reseledarna som arbetar med oss i flera år nu, och detta låter oss har mer flexibilitet när man anländer till DPRK.

Vi arbetar också ständigt med nya projekt och alternativa sätt för människor att besöka Nordkorea på. Kontakta oss för mer information om detta.

index-column.html

KTG Travel Guide

KTG DPRK Travel Guide

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

New! Korean Language Course in Pyongyang!

Over 3 weeks of Study & Travel in North Korea from €2195 Euros

New! Pyongyang Bike Tours

Bike trips available for all tours!

Social Media

Facebook Instagram @ktg_north_korea Pinterest

DPRK Interactive Map

Please click on the map for more information

DPRK Panorama

360° Images of the DPRK

North Korea Tours

Small sized group tours
Free Postcard from Pyongyang!

Latest Updates

Pyongyang Marathon Tours ready!

Sign up today and get a free hoody!

Group Tours ready!

DPRK Tours available all year-round!

Testimonials

"The whole experience was actually even better than I thought, especially the Mass Games which I can’t even find words to describe." P. Simon - attending the Ocotober 10th Military Parade rehearsal "We had a very enlightening trip and were most impressed with how well organised it all was...and would not have changed anything..."

P. Clarke

Travel Tips

Transportation in DPRK

Forum

Please check our forum for more reviews, questions & comments.

Upload your own pictures and reviews!