Nordkorea Turism

Nordkorea Turism - Vi erbjuder mer än bara resor till DPRK eller en simpel reseguide om Nordkorea. Vårt mål är att gynna turismen till Nordkorea runtom i världen och därigenom öka antalet besökare till detta unika land och vi gör detta genom att erbjuda resor till en låg kostnad.

Vårt företag

Som en fullständigt licenserad internationell resebyrå lokaliserad i Kina (alltså en resebyrå som är registrerad i Kina och fullständigt berättigad till att arrangera ankommande och utgående turism i Kina) erbjuder vi även resor över hela Kina, inklusive Tibet. Kontakta oss om det är några specifika platser eller resor i Kina som du vill att vi ska arrangera åt dig.

Denna avdelningen och hemsida drivs av västerlänningar bosatta i Kina som ansvarar för att arrangera rundturer för västerländska turister. Reseledarna i Korea är engelsktalande (vi kan arrangera så att reseledarna talar andra språk vid förfrågan) och våra resenärer vägleds oftast av västerländsk personal (observera att du måste meddela oss i förhand om du vill bli eskorterad av västerländsk personal vid privatturer). 

KTG offices, Shenyang (China)

Reser för kinesiska grupper arrangeras separat av en annan avdelning på vår byrå som arbetar med andra resepartner i Pyongyang. 

PayPal - & Säker betalning

secure transactions

Vi förstår vikten av att resenärer ska kunna utföra säkra reservationsbetalningar online och därför erbjuder vi en mängd olika betalningsalternativ.

Vi är verifierade PayPal-medlemmar och accepterar reservationsbetalningar från PayPal för rundturer. 

PayPal låter dig utföra betalningar tryggt online med ett PayPal-konto eller direkt med kort om du inte har ett PayPal-konto, utan att behöva ange ditt kortnummer för mottagaren.

Vi accepterar även kortbetalningar på våra kontor samt banköverföringar i en mängd valutor.

Reseguide Nordkorea

North Korea Travel Guide

Förutom att erbjuda små resegrupper med bestämd avgång, fullständigt anpassningsbara privatturer och resor i Kina erbjuder vi en samling av information med alltifrån resedestinationer i Korea till allmän information om landet. Ladda gärna ner vår DPRK-reseguide.

Därför försöker KTG få med så många aspekter som möjligt, nyheter, historia och Nordkoreas ekonomi när ni innan resan läser på mer om landet på vår hemsida.

Kinaturer

Vår fascination över DPRK sträcker sig ända till nordöstra Kina där vi erbjuder en mängd resor i områden som avgränsar till Nordkorea, såsom Koreanska autonoma prefekturen Yanbian i Jilin-provinsen (gränsar till Särskild ekonomisk zon i Rason i DPRK och Ryssland), Lioning-provinsens huvudstad Shenyang hem till ett stort antal etniska Korean-kinesiska medborgare samt Dandong, gränsstaden som gränsar till Sinuiju (där vi erbjuder de senaste tilläggsturerna som finns tillgängliga vid avresa från Nordkorea).

Resor till Kina kan arrangeras innan eller efter ditt besök till DPRK.

View of the Great Wall and DPRK in Dandong, China

Bild på den kinesiska muren i Dandong. Fälten på andra sidan av den smala strömmen är i DPRK.

Klicka här för att gå till Nordkorea turism - Om Oss avdelningen på vår hemsida.
index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

Pyongyang Marathon

Sign up Soon!

Places of Interest

Trips to Farms
DPRK Guide
Children's Activities

Accommodation

Hotels in Pyongyang