• Militaire parade in Pyongyang, Noord-Korea
  Small Sized Groups Budget Tours
 • Noord-Koreaanse universiteit student aan een mis Dancing evenement in Pyongyang
 • Picknick in het park in Pyongyang met de Noord-Koreanen op de verjaardag van Kim Il Sung
  Building Bridges
 • Noord-Koreaanse serveersters in een DVK restaurant
  Fully Tailored Independent Trips
 • Winter in Noord-Korea - de Groot studiehuis van het volk gezien eind december
  Trips All Year round
 • Noord-Koreaanse kinderen in een pretpark
  Responsible Tourism
 • Kim Il Sung Square op een winterse dag
  Experts in North Korea

KTG® - Noord-Korea Reizen

KTG Noord-Korea Reizen - We organiseren reizen naar een van de meest geheimzinnige en minst bezochte bestemmingen in de wereld; de Democratische Volksrepubliek Korea (D.V.K.), door het Westen ook wel bekend als Noord-Korea. Ons doel is om mensen de mogelijkheid te beiden om dit fascinerende en betoverende land te ontdekken, om zo cultuuruitwisseling tussen de DVK en andere landen te bevorderen.

Wij richten ons op het leveren van gepersonaliseerde diensten van hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven door het aanbieden van klein formaat groepsreizen en volledig op maat gemaakte privéreizen.

Onze groepsreizen bestaan bijna nooit uit meer dan 10 reizigers en worden begeleid door een ervaren westerse medewerker als er 6 reizigers of meer zijn.

Mensen van Noord-Korea

We beperken onze Noord-Korea reizen tot 19 mensen en verdelen groepen die dit aantal reizigers overtreffen om meer flexibiliteit te bieden en beter te kunnen inspelen op de individuele behoeften in Korea.

Massa Dansen in de winter in Noord-Korea

We werken direct samen met Pjongjang en bieden reizen aan in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Russisch en Japans. U kunt met ons communiceren in het Engels, Frans en Spaans, omdat we een bijzonder multicultureel team hebben dat in staat is om al uw vragen te beantwoorden.

Taeson Evening funfair in Pyongyang, North Korea

We hebben al vele jaren met onze Koreaanse partners samengewerkt en vragen altijd naar de gidsen waar we, van honderden reizigers die in het verleden met ons mee naar de DVK zijn geweest, de beste beoordelingen over hebben gekregen, om onze plaatselijke gidsen in Korea te zijn, zodat u het meeste kunt halen uit uw ervaring in de Democratische Volksrepubliek Korea.

Of het nu komt door de indrukwekkende persoonlijkheidscultus voor de Leiders van het land, de architectuur uit de Sovjettijd gecombineerd met een gevoel van een China uit 1950, de onvervuilde landschappen, de warmte van de mensen, of de kolossale monumenten in Pyongyang, een reis naar de DVK is een onvergetelijke ervaring.

Noord-Korea Reizen

Veel van onze klanten beschrijven het als de meest interessante plaats waar ze ooit zijn geweest.
Of als u simpelweg geinteresseerd bent om meer te weten te komen over de DVK, surf dan naar onze website met boordevol informatie over toerisme in Noord-Korea en de DVK in het algemeen.

DMZ Noord-Korea

Naar Noord-Korea gaan is niet iets wat vaak gedaan wordt en het is onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw ervaringen in de DVK haalt, of u nu met een groep gaat of individueel.

Als u gewoon geïnteresseerd bent om meer weten te komen over de DVK, blader dan eens door onze website omdat we daar een heleboel informatie hebben over toerisme in Noord-Korea en de DVK in het algemeen.

Over Ons

We hebben dagelijks contact met onze Koreaanse partners in Pyongyang en hebben in de loop der jaren hun vertrouwen gewonnen en een solide relatie met hen opgebouwd.

Westerse toeristen spelen van een schietspel in Sariwon, Noord-Korea (DVK)

Ons enthousiasme en onze nieuwsgierigheid met betrekking tot elke vorm en manier van reizen naar Noord-Korea blijft echter grenzeloos.

Nieuwsgierig Noord-Koreaanse kinderen glimlachen bij het zien van een westerling

Wij zijn ons ervan bewust dat er grote belangstelling bestaat voor reizen naar Noord-Korea en dat veel mensen gefascineerd zijn door dit mysterieuze land, maar gewoon het gevoel hebben dat er niet genoeg informatie over is. Daarom bieden wij rondleidingen aan, evenals een verscheidenheid aan informatie met betrekking tot de DVK. Door dit te doen denken we dat meer mensen de kans krijgen om de DVK te bezoeken. Hierdoor zullen er in potentie meer mensen besluiten tot werken, samenwerken en het hebben van culturele uitwisseling met Noord-Korea, wat uiteindelijk de lokale bevolking ten goede komt.

Middle School in Pyongsong, Noord-Korea (DVK)

We proberen daarom zoveel mogelijk aspecten van de DVK te laten zien, waaronder onderwerpen zoals nieuws, de geschiedenis en de economie van Noord-Korea, zodat onze webbezoekers de algemene context van het land zien vóór ze het bezoeken. Ongeacht of u naar Noord-Korea reist of niet, we zullen altijd graag eventuele vragen beantwoorden die u over de DVK heeft.

Onze Website KTG® Noord-Korea Reizen

Als u graag een bijdrage wilt leveren aan deze website, of als u vragen heeft die u wilt stellen aan ons of andere mensen die onze site bezoeken, aarzel dan niet om eventuele opmerkingen of vragen achter te laten op ons Noord-Korea Reisforum of ons wanneer dan ook een e-mail te sturen. We zullen op sommige pagina's van onze site ook een onderdeel voor commentaar toevoegen waar u van harte welkom bent uw mening te geven, zonder dat registratie vereist is.

De Ryugyonghotel gezien van de Democratische Volksrepubliek Korea National Institute of Embroidery in Pyongyang, Noord-Korea

U kunt ook ons nieuws volgen op onze nieuwe Google+ pagina. Voor meer informatie over de verschillende provincies in Noord-Korea kunt u onze kaart raadplegen.

Onze Noord-Korea Reizen

Als het gaat om de filosofie van onze Noord-Korea reizen is ons doel om het contact met de lokale bevolking zo veel mogelijk te vergroten, om niet alleen bezoeken te regelen naar de belangrijkste bezienswaardigheden van het land, maar ook naar plaatsen die laten zien hoe het leven in Noord-Korea is en die interactie met de Koreanen mogelijk maakt. Voorbeelden zijn bezoeken aan coöperatieve boerderijen waar u kunt zien waar de boeren wonen en werken, scholen, en ook plaatsen waar Koreanen elkaar ontmoeten, waardoor onze reizigers kunnen zien hoe ze wonen en zich onder hen te voegen bij sommige van hun vrijetijdsactiviteiten.

Foto genomen op een wandeling in het centrum van Pyongyang, Noord-Korea (DVK)

Wij werken ook voortdurend aan nieuwe projecten en alternatieve vormen voor mensen om Noord-Korea te bezoeken. Neem a.u.b. contact met ons op om hierover meer informatie te krijgen..

index-column.html

KTG Travel Guide

KTG DPRK Travel Guide

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

New! Korean Language Course in Pyongyang!

3 weeks of Study & Travel in North Korea for €2100 Euros

New! Pyongyang Bike Tours

Bike trips available for all tours!

Social Media

Facebook Instagram @ktg_north_korea Pinterest

DPRK Interactive Map

Please click on the map for more information

DPRK Panorama

360° Images of the DPRK

North Korea Tours

Small sized group tours
Free Postcard from Pyongyang!

Latest Updates

2018 Marathon Tours ready!

Sign up today and get a free hoody!

2018 Tours ready!

DPRK Tours available all year-round!

Testimonials

"The whole experience was actually even better than I thought, especially the Mass Games which I can’t even find words to describe." P. Simon - attending the Ocotober 10th Military Parade rehearsal "We had a very enlightening trip and were most impressed with how well organised it all was...and would not have changed anything..."

P. Clarke

Travel Tips

Transportation in DPRK

Forum

Please check our forum for more reviews, questions & comments.

Upload your own pictures and reviews!