KTG® - Noord-Korea Reizen

KTG Noord-Korea Reizen - We organiseren reizen naar een van de meest geheimzinnige en minst bezochte bestemmingen in de wereld; de Democratische Volksrepubliek Korea (D.V.K.), door het Westen ook wel bekend als Noord-Korea. Ons doel is om mensen de mogelijkheid te beiden om dit fascinerende en betoverende land te ontdekken, om zo cultuuruitwisseling tussen de DVK en andere landen te bevorderen.

Wij richten ons op het leveren van gepersonaliseerde diensten van hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven door het aanbieden van klein formaat groepsreizen en volledig op maat gemaakte privéreizen.

Onze groepsreizen bestaan bijna nooit uit meer dan 10 reizigers.

We beperken onze Noord-Korea reizen tot 19 mensen en verdelen groepen die dit aantal reizigers overtreffen om meer flexibiliteit te bieden en beter te kunnen inspelen op de individuele behoeften in Korea.

Over Ons

We werken direct samen met Pyongyang en bieden reizen aan in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Russisch en Japans. U kunt met ons communiceren in het Engels, Frans en Spaans, omdat we een bijzonder multicultureel team hebben dat in staat is om al uw vragen te beantwoorden.

We hebben al vele jaren met onze Koreaanse partners samengewerkt en vragen altijd naar de gidsen waar we, van honderden reizigers die in het verleden met ons mee naar de DVK zijn geweest, de beste beoordelingen over hebben gekregen, om onze plaatselijke gidsen in Korea te zijn, zodat u het meeste kunt halen uit uw ervaring in de Democratische Volksrepubliek Korea.

We hebben dagelijks contact met onze Koreaanse partners in Pyongyang en hebben in de loop der jaren hun vertrouwen gewonnen en een solide relatie met hen opgebouwd.

Ons team

Naar Noord-Korea gaan is niet iets wat vaak gedaan wordt en het is onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw ervaringen in de DVK haalt, of u nu met een groep gaat of individueel.

KTG

Strand in Hamhung, oostkust van Noord-Korea

We gaan al sinds 2008 naar Korea. Ons enthousiasme en onze nieuwsgierigheid met betrekking tot elke vorm en manier van reizen naar Noord-Korea blijft echter grenzeloos.

Groot volks studeerhuis, Pyongyang

Als u simpelweg geinteresseerd bent om meer te weten te komen over de DVK, surf dan naar onze website met boordevol informatie over toerisme in Noord-Korea en de DVK in het algemeen.

Fabriek in Noord-Korea

U kunt ook ons nieuws volgen op onze Facebook pagina. Voor meer informatie over de verschillende provincies in Noord-Korea kunt u onze kaart raadplegen.

Als het gaat om de filosofie van onze Noord-Korea reizen is ons doel om het contact met de lokale bevolking zo veel mogelijk te vergroten, om niet alleen bezoeken te regelen naar de belangrijkste bezienswaardigheden van het land, maar ook naar plaatsen die laten zien hoe het leven in Noord-Korea is en die interactie met de Koreanen mogelijk maakt. Voorbeelden zijn bezoeken aan coöperatieve boerderijen waar u kunt zien waar de boeren wonen en werken, scholen, en ook plaatsen waar Koreanen elkaar ontmoeten, waardoor onze reizigers kunnen zien hoe ze wonen en zich onder hen te voegen bij sommige van hun vrijetijdsactiviteiten.

Of het nu komt door de indrukwekkende persoonlijkheidscultus voor de Leiders van het land, de architectuur uit de Sovjettijd gecombineerd met een gevoel van een China uit 1950, de onvervuilde landschappen, de warmte van de mensen, of de kolossale monumenten in Pyongyang, een reis naar de DVK is een onvergetelijke ervaring.

Beoordelingen

"Joined KTG for their June tour to North Korea. Excellent, quick and easy organisation done by Rayco, who also joined us on the trip and was of great help. KTG was very flexible in what we wanted and we managed to do a few extra things on the spot that few other tours do on their trips..."

Lees meer

"I have reflected on whether I was simply lucky or the tour/destination or if KTG itself attracted a certain calibre of tourist. My conclusion is that all those factors apply - the destination is not for the precious but rather those who are savvy and would normally travel independently..."

Lees meer

"I had done extensive research prior to my visit to DPRK and am now very pleased with having chosen KTG as travel organisation and kudo's to Rayco Vega for the pleasant and informative communication prior to the trip as well as his companionship on the tour!"

Lees meer
Alle beoordelingen

Veel van onze klanten beschrijven het als de meest interessante plaats waar ze ooit zijn geweest.

Onze Website KTG® Noord-Korea Reizen

Nursery in a cooperative farm on the westside of North Korea. Farmers work and live in cooperative farms.

Wij zijn ons ervan bewust dat er grote belangstelling bestaat voor reizen naar Noord-Korea en dat veel mensen gefascineerd zijn door dit mysterieuze land, maar gewoon het gevoel hebben dat er niet genoeg informatie over is. Daarom bieden wij rondleidingen aan, evenals een verscheidenheid aan informatie met betrekking tot de DVK. Door dit te doen denken we dat meer mensen de kans krijgen om de DVK te bezoeken. Hierdoor zullen er in potentie meer mensen besluiten tot werken, samenwerken en het hebben van culturele uitwisseling met Noord-Korea, wat uiteindelijk de lokale bevolking ten goede komt.

North Korean worker in a water bottling factory

We proberen daarom zoveel mogelijk aspecten van de DVK te laten zien, waaronder onderwerpen zoals nieuws, de geschiedenis en de economie van Noord-Korea, zodat onze webbezoekers de algemene context van het land zien vóór ze het bezoeken. Ongeacht of u naar Noord-Korea reist of niet, we zullen altijd graag eventuele vragen beantwoorden die u over de DVK heeft.

Evening funfair in Pyongyang

Als u graag een bijdrage wilt leveren aan deze website, of als u vragen heeft die u wilt stellen aan ons of andere mensen die onze site bezoeken, aarzel dan niet om eventuele opmerkingen of vragen achter te laten op ons Noord-Korea Reisforum of ons wanneer dan ook een e-mail te sturen. We zullen op sommige pagina's van onze site ook een onderdeel voor commentaar toevoegen waar u van harte welkom bent uw mening te geven, zonder dat registratie vereist is.

Wij werken ook voortdurend aan nieuwe projecten en alternatieve vormen voor mensen om Noord-Korea te bezoeken. Neem a.u.b. contact met ons op om hierover meer informatie te krijgen.

© Copyright 2008-2021. All Rights Reserved. KTG ® is a Registered Trademark.