KTG Rondreis Noord Korea - Over ons

Het doel van KTG is om wereldwijd toerisme te stimuleren naar de DVK, om zo meer mensen te trekken naar dit uitzonderlijke land, door het aanbieden van rondreizen naar de DVK met directe samenwerking met Pjongjang.

We zijn ervan overtuigd, dat hoe meer mensen Noord-Korea bezoeken, des te groter de kans zal zijn dat er cultuuruitwisseling zal plaatsvinden tussen de DVK en andere landen.

Ons Team

Rayco is in London geboren maar is oorspronkelijk van de Canarische Eilanden in Spanje. Hij is afgestudeerd van Lancaster Universiteit met als afstudeerrichting Bedrijfsmanagement en als bijvak Frans. Rayco verhuisde eerst naar China in 2004 en studeerde Mandarijns in de Noordoostelijke stad Dalian op de Dalian Universiteit van Financiën & Economie.

KTG team

Hij is betrokken met de toerisme industrie sinds 2002. Hij heeft stage gelopen voor een jaar in Frankrijk bij één van de belangrijkste wereld organisaties in de reissector, heeft toerisme gepromoot in afgelegen landelijke gebieden in Spanje, accommodaties georganiseerd voor families van atleten voor de 2008 Beijing Olympische Spelen en fietstochten geleid door de kleine steegjes (hutongs) van de Chinese hoofdstad. Rayco heeft op allerlei aspecten toerisme kunnen meemaken en gelooft daadwerkelijk dat, als het in stand gehouden kan worden, het gunstig is voor de plaatselijke bewoners.

Rayco is gepassioneerd over de DPRK en is diep gefascineerd door dit land zolang als hij het zich kan herinneren. Hij heeft rondreizen naar de DPRK georganiseerd en deze met groepen bezocht sinds 2008. Hij ziet toerisme in de DPRK als een manier om te helpen begrip en vriendschap te promoten tussen Korea en andere landen, evenals een manier voor ons om de vele aspecten van de DPRK te zien wat we thuis niet te zien krijgen in de media. Hij is ook de trotse ontwerper van onze Pyongyang Marathon Rondreizen logo.

Tim Harrington, Verenigd Koninkrijk

Ik ben altijd gefascineerd op de DPRK geweest vanwege zijn mystiek. Als het laatste land van dit type zijnde, wilde ik er naartoe reizen en het zelf beleven nadat ik zoveel erover gehoord heb in de media.

KTG Tim with local Korean guides in Pyongyang

Tim met lokale top reisbegeleiders;Ms. Chae (Spaans sprekende reisbegeleider), Miss Kim (Engels sprekende reisbegeleider en een beroemdheid in de DPRK toerisme wereld), en Ms. Chae (Engels sprekende reisbegeleider)

Ik heb eindelijk mijn kans met KTG gekregen na het studeren in Zuid-Korea. Een paar jaar geleden sloot ik me aan bij Rayco voor de Nationale dag rondreis. Het meest interessante deel voor mij was het plaatsnemen bij- en praten met de Koreanen over hun cultuur, terwijl ik tegelijkertijd ook over die van mij kon vertellen en laten zien.


Youtube video of Tim "On the Go" in North Korea

Vervolgens vond ik mijzelf een andere keer dansen in het Pyongyang park met een Koreaanse dame (ik geloof dat er video bewijs hiervan is op deze website!). Na het tevoorschijn halen van westerse bewegingen wat compleet vreemd was voor de Koreanen, was er, voor ik het wist, een groep van 50 mensen aan het toekijken. Dit was één van de vele, belachelijke, maar geweldige dingen wat gebeurde in die onvergetelijke week. Wat ik ook geweldig vond was de sociale kant van de KTG groep. Ik neem niet deel aan groepsreizen wanneer ik reis, maar het delen van deze ervaringen met een groep dat groot genoeg was om vele interessante mensen te ontmoeten, maar toch klein genoeg om flexibiliteit te hebben en niet deel te zijn van een menigte, had zo veel toegevoegde waarde. De rondreis was zo interessant en spraakmakend dat ik het opnieuw wilde meemaken en deze ervaring met anderen wilde delen, en ook niet voor een seconde aarzelde toen ik de kans kreeg om me bij KTG aan te sluiten.

Hieronder is de video waar Tim naar verwijst


Ik studeerde af met een master in Natuurkunde van de Imperial College London en ik heb veel geluk gehad om te kunnen reizen door een groot gedeelte van de wereld. Ik houd ervan om nieuwe en verschillende culturen mee te maken en Noord-Korea is wel het meest interessant voor mij. Je kunt er maar niet genoeg van krijgen. Ik probeer nog steeds de Koreaanse dame te verslaan die achter het hotel bar zwembad werkt, en ik geniet nog steeds van een drankje en het zingen bij een karaoke bar met de Koreaanse reisbegeleiders aan het eind van een drukke dag.

Jong Ran Hyang, Koreaanse Prefectuur van Yanbian, China

Hallo! Mijn naam is Jong Ran Hyang. Ik ben Chinees met Koreaanse oorsprong (Chosonjok) en ik ben van de Koreaanse Prefectuur van Yanbian in Jilin Province, Noordoostelijk China. Mijn moedertaal is Koreaans. Ik ben in leiding van het organiseren van rondreizen naar Rajin en Songbong (Rason) in DPRK, wat dichtbij mijn woonplaats is, maar ook het maken van rondreis arrangementen in Yanji en andere plekken in Yanbian.

Ik houd erg van Korea, maar mijn favoriete plaats is Rason. Het dialect hier is precies hetzelfde als dat van ons in Yanbian! Wat ik het leukste vind aan het bezoeken van Korea is het spreken met de lokale reisbegeleiders en chauffeurs, ze zijn erg vriendelijk en erg nieuwsgierig wanneer zij een Chinese Koreaan zien. Het is ook erg interessant voor mij om buitenlanders over de hele wereld te ontmoeten.

KTG team - Jong Ranhyang

Ik vind sport erg leuk en was de eerste in onze groep (inclusief mannen) voor onze Pyongyang Marathon Rondreis in 2016! Echter heeft Rayco mij verteld dat dit geen goede indruk maakte voor onze reizigers, dus mag ik niet meer nummer één zijn voor onze toekomstige marathon rondreizen.

Jenny Jing, Hubei, China

Jenny is van Hubei Province, China. Ze is afgestudeerd aan Engels & Toerisme en is onze China rondreis specialist. Als voormalig reisbegeleider haarzelf is Jenny een gepassioneerde reiziger en heeft over een decennium ervaring in het organiseren van reizen voor westerlingen over heel China. Als u graag de oude straten van Beijing, de moderne wolkenkrabbers van Shanghai, de schoonheid van Tibet, of waar dan ook in China wilt verkennen, Jenny zal u zeker kunnen bijstaan.

KTG team Jenny

Vårt firma

North Korea Travel Guide Als volledig gelicenceerd Internationaal reisbureau gevestigd in China (dat wil zeggen een in China geregistreerd reisbureau en volledig bevoegd om inkomend en uitgaand toerisme in China te regelen) bieden wij ook reizen overal in China aan, met inbegrip van Tibet. Neem a.u.b. contact met ons op als er sprake is van specifieke plaatsen of reizen in China welke u wilt dat wij voor u regelen.

Deze afdeling en de website wordt gerund door westerlingen gevestigd in China, die belast zijn met het organiseren van excursies voor westerse toeristen. Gidsen in Korea zijn Engelssprekend (we kunnen op aanvraag ook gidsen regelen die andere talen spreken) en onze reizigers worden vaak vergezeld door een westerse medewerker (let wel dat als u op een privéreis gaat, u ons vooraf dient te laten weten of u graag door een westerse medewerker begeleid wilt worden).

Reizen voor Chinese groepen worden afzonderlijk geregeld door een andere afdeling van ons bureau die werkt met verschillende reispartners in Pyongyang.

PayPal & Veilig Betalen

secure transactions

Wij begrijpen het belang van reizigers om hun reservering veilig online te kunnen betalen en bieden daarom een verscheidenheid aan betaalmogelijkheden aan.

Wij zijn geverifieerd PayPal-lid en PayPal accepteert elke betaling voor reisreserveringen.

Met PayPal kunt u veilig online betalen via een PayPal-rekening of rechtstreeks met een debit/creditcard als u niet over een PayPal-rekening beschikt zonder dat u de ontvanger uw kaartnummer hoeft te verstrekken.

Wij accepteren op onze kantoren ook directe debit/creditcard betalingen alsmede bankoverschrijvingen in diverse valuta's.

Noord-Korea Reisgids

Naast het aanbieden van kleine reizen met vast vertrek, volledig klantgerichte privéreizen en uitstapjes in China, bieden wij een grote hoeveelheid informatie, variërend van reisbestemmingen in Korea tot algemene informatie over het land. Aarzel niet om onze DVK Reisgids te downloaden.

Reizen in China

Onze fascinatie voor de DVK strekt zich ook uit naar het noordoosten van China, waar we een breed scala aan reizen aanbieden naar gebieden grenzend aan Noord-Korea, namelijk de Koreaanse Autonome Prefectuur Yanbian in de provincie Jilin (grenzend aan de Speciale Economische Zone van Rason in de DVK en Rusland), Shenyang hoofdstad van de provincie Liaoning en thuis voor een groot aantal etnisch Koreaans Chinese burgers, en Dandong, de grensstad grenzend aan Sinuiju (waar we de nieuwste reisuitbreidingen bieden die beschikbaar zijn bij vertrek uit Noord-Korea).

Reisjes binnen China kunnen geregeld worden voor of na uw bezoek aan de DVK.

Bilde av Den kinesiske mur i Dandong. Slettene over vannet ligger i Nord-Korea.

Afbeelding van de Grote Muur in Dandong. De velden aan de overkant van het smalle riviertje liggen in de DVK.

Klik hier om van het Rondreis Noord Korea gedeelte naar de hoofdpagina te gaan.
index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

Pyongyang Marathon

Sign up Soon!

Places of Interest

Views of Kim Il Sung Square
Hamhung City
Children's Palace

Accommodation

Hotels in Pyongyang