KTG Rondreis Noord Korea - Over ons

Het doel van KTG is om wereldwijd toerisme te stimuleren naar de DVK, om zo meer mensen te trekken naar dit uitzonderlijke land, door het aanbieden van rondreizen naar de DVK met directe samenwerking met Pjongjang.

We zijn ervan overtuigd, dat hoe meer mensen Noord-Korea bezoeken, des te groter de kans zal zijn dat er cultuuruitwisseling zal plaatsvinden tussen de DVK en andere landen.

Vårt firma

North Korea Travel Guide Als volledig gelicenceerd Internationaal reisbureau gevestigd in China (dat wil zeggen een in China geregistreerd reisbureau en volledig bevoegd om inkomend en uitgaand toerisme in China te regelen) bieden wij ook reizen overal in China aan, met inbegrip van Tibet. Neem a.u.b. contact met ons op als er sprake is van specifieke plaatsen of reizen in China welke u wilt dat wij voor u regelen.

Deze afdeling en de website wordt gerund door westerlingen gevestigd in China, die belast zijn met het organiseren van excursies voor westerse toeristen. Gidsen in Korea zijn Engelssprekend (we kunnen op aanvraag ook gidsen regelen die andere talen spreken) en onze reizigers worden vaak vergezeld door een westerse medewerker (let wel dat als u op een privéreis gaat, u ons vooraf dient te laten weten of u graag door een westerse medewerker begeleid wilt worden).

Reizen voor Chinese groepen worden afzonderlijk geregeld door een andere afdeling van ons bureau die werkt met verschillende reispartners in Pyongyang.

PayPal & Veilig Betalen

secure transactions

Wij begrijpen het belang van reizigers om hun reservering veilig online te kunnen betalen en bieden daarom een verscheidenheid aan betaalmogelijkheden aan.

Wij zijn geverifieerd PayPal-lid en PayPal accepteert elke betaling voor reisreserveringen.

Met PayPal kunt u veilig online betalen via een PayPal-rekening of rechtstreeks met een debit/creditcard als u niet over een PayPal-rekening beschikt zonder dat u de ontvanger uw kaartnummer hoeft te verstrekken.

Wij accepteren op onze kantoren ook directe debit/creditcard betalingen alsmede bankoverschrijvingen in diverse valuta's.

Noord-Korea Reisgids

Naast het aanbieden van kleine reizen met vast vertrek, volledig klantgerichte privéreizen en uitstapjes in China, bieden wij een grote hoeveelheid informatie, variërend van reisbestemmingen in Korea tot algemene informatie over het land. Aarzel niet om onze DVK Reisgids te downloaden.

Reizen in China

Onze fascinatie voor de DVK strekt zich ook uit naar het noordoosten van China, waar we een breed scala aan reizen aanbieden naar gebieden grenzend aan Noord-Korea, namelijk de Koreaanse Autonome Prefectuur Yanbian in de provincie Jilin (grenzend aan de Speciale Economische Zone van Rason in de DVK en Rusland), Shenyang hoofdstad van de provincie Liaoning en thuis voor een groot aantal etnisch Koreaans Chinese burgers, en Dandong, de grensstad grenzend aan Sinuiju (waar we de nieuwste reisuitbreidingen bieden die beschikbaar zijn bij vertrek uit Noord-Korea).

Reisjes binnen China kunnen geregeld worden voor of na uw bezoek aan de DVK.

Bilde av Den kinesiske mur i Dandong. Slettene over vannet ligger i Nord-Korea.

Afbeelding van de Grote Muur in Dandong. De velden aan de overkant van het smalle riviertje liggen in de DVK.

Klik hier om van het Rondreis Noord Korea gedeelte naar de hoofdpagina te gaan.
index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

Pyongyang Marathon

Sign up Soon!

Places of Interest

Trips to Farms
DPRK Guide
Children's Activities

Accommodation

Hotels in Pyongyang