Noord Korea Informatie - Noord-Korea Nieuws & DVK Rondreizen
  • Mosaic of President Kim Il Sung in the Pyongyang metro North Korea

Noord Korea Informatie

Noord Korea Informatie - deze pagina bevat zoveel mogelijk informatie over de DVK, dat nuttig is voor bezoekers voordat ze erheen reizen. Details over Kim Il Sung, Kim Jong Il, het leven in Noord-Korea...Klik hieronder op de gedeeltes waarin u geinteresseerd bent voor meer details:

Portret van President Kim Il Sung

President Kim Il Sung - aangeduid als "De Grote Leider", richtte de Democratische Volksrepubliek Korea op en hoewel hij overleed op 8 juni 1994, blijft hij de eeuwige voorzitter van de DVK.
Portret van Generaal Kim Jong Il
General Kim Jong Il -
zoon van Kim Il Sung, wordt aangeduid als "De Geliefde Leider" en is officieel secretaris-generaal van de Arbeiders Partij van Korea, voorzitter van de Nationale Defensie Commissie van de DVK en de opperbevelhebber van het Koreaanse Volksleger. Portretten van hem en Kim Il Sung zijn er in overvloed in het gehele land.
Marshall Kim Jong Un, Supreme Leader of the DPRK

Marshall Kim Jong Un - de opperste leider van de DPRK, hij is de zoon van Generaal Kim Jong Il en kleinzoon van President Kim Il Sung. Marshall Kim Jong Un was de Eerste Secretaris van de Arbeiderspartij van Korea, Eerste Voorzitter van de Nationale Defensiecommissie van de DPRK en Opperbevelhebber van de Korean People’s Army. Hij maakt vele publieke toespraken en geeft allerlei adviezen aan het volk, o.a. wanneer hij fabrieken en militaire bases bezoekt.

Nationale vlag van Noord-Korea

Nationale Vlag - uitleg over wat de verschillende kenmerken van de nationale vlag vertegenwoordigen.

Vlag van Noord-Korea , Noord-Korea militaire Parade

DVK Vlaggen - lijst van de andere nationale vlaggen en symbolen van Noord-Korea.

Wapenschild van Noord-Korea

DVK Nationaal Embleem - uitleg over de kenmerken en betekenissen van het nationaal embleem van de DVK.

Juche Idee, Noord-Korea

Juche Filosofie - informatie over de nationale gedachtegang van de DVK.

North Korea Political Map

Gedetailleerde kaart met regio's, provincies en steden in de DVK.

Noord Korea Informatie

Zoals u waarschijnlijk wel weet, is de Democratische Volksrepubliek Korea een unieke bestemming. We zullen u kort vóór uw vertrek naar Noord-Korea volledige bijpraten, maar vinden het van essentieel belang voor reizigers om een duidelijk inzicht te hebben in de aard van het land, de omstandigheden, de politiek en hoe al deze factoren de DVK vormgeven, en daarom hebben we deze pagina met belangrijke informatie over Noord-Korea.

Wij merken dat Koreanen erg trots zijn op hun land en vriendelijk tegenover buitenlanders, ondanks de percepties die mensen om een of andere reden kunnen hebben van het land en zijn mensen. In geen geval mogen reizigers Koreanen, hun leiders of het regime beledigen.

Noord-Koreaanse kinderen aangenaam verrast bij het zien van een buitenlander

We hebben in de afgelopen jaren talloze reizen naar Noord-Korea geregeld en vragen of onze lokale Koreaanse gidsen degenen zijn voor wie hebben we de meeste positieve recensies ontvangen van onze reizigers. De Koreaanse gidsen waar wij mee werken zijn niet alleen vriendelijk maar ook bereid om kwesties in verband met hun systeem en de economie te bespreken.

Sommige van de gidsen waar we mee werken, hebben samengewerkt met Westerse NGO's in het land en kennen uit de eerste hand de belangrijke uitdagingen waar het land mee wordt geconfronteerd. Met hen kunnen praten werkt altijd verhelderend en inzichtelijk. Wij vragen u echter vriendelijk om informatie en onderwerpen over Noord-Korea op een respectvolle manier met de lokale gidsen te bespreken en nooit met een negatieve toon in de richting van het land. Gevoelige onderwerpen zouden niet ter sprake moeten worden gebracht.

We zullen u hierover uiteraard volledig inlichten vóór uw reis naar Noord-Korea. Houd er rekening mee dat het voor de Koreaanse gidsen niet nieuw zal zijn om negatieve opmerkingen over hun land te horen. Dit maakt de ervaring voor hen gewoon minder plezierig en ook voor de reizigers.

- Klijk op Noord-Korea Nieuws of Noord-Korea Rondreizen om onze Noord Korea Informatie pagina te verlaten en updates over de DVK en bezienswaardigheden te bekijken.

- Kijk op ons gedeelte Koreaanse Geschiedenis voor meer informatie die kan helpen verklaren hoe het verleden van Korea heeft geleid tot de huidige situatie.

index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

Pyongyang Marathon

Sign up Soon!

Places of Interest

Views of Kim Il Sung Square
Hamhung City
Children's Palace

Accommodation

Hotels in Pyongyang