• North Korean travel guides

Vakantie in Noord-Korea - Contact

Als u een vakantie in Noord-Korea wilt boeken of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Hoeft u niet om ons uw originele paspoort op elk moment. Alle nodige documenten kunnen worden gemaild of gefaxt.

Onze tours vertrekken uit Peking.

E-mail: info@north-korea-travel.com

Wij beantwoorden uw e-mail binnen één werkdag.

Skype: north.korea.travel

U kunt ook contact met ons opnemen door het invullen van onderstaand formulier, maar zorgt u er alstublieft voor dat uw e-mailadres correct is ingevoerd. Als u niet binnen een werkdag van ons hoort, dan kan het zijn dat u uw e-mailadres niet goed heeft ingevoerd. In dat geval adviseren wij u contact met ons op te nemen via telefoon of ons een e-mail te sturen.

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
First Name
Last Name
E-mail Address*
City
Country
Home Phone
Type of Departure
Group departure
Independent departure
Travel Dates
Comments

Please enter the word that you see below.

  


Vragen met betrekking tot reizen naar de DVK

Een vakantie naar Noord-Korea is niet iets dat de meeste mensen vaak doen en het is inderdaad heel natuurlijk om veel vragen over het bezoeken van een dergelijke bestemming te hebben. Aarzel niet om ons alle vragen te stellen die u heeft over het naar de DVK gaan, onafhankelijk van de vraag of u besluit om met ons of een andere instantie te gaan.

  • KTG North Korea travel offices, Shenyang, China

  • KTG offices, meeting room (North Korea travel agency in Shenyang, China)

Wij zijn ervan overtuigd dat helemaal voorbereid zijn voordat je met vakantie naar Noord-Korea gaat essentieel is om het allerbeste uit de reis te halen, dus vraag ons alles wat bij u opkomt. We hebben een Noord-Korea Reisforum waar reizigers en mensen die niet met ons mee naar Noord-Korea zijn geweest ons en anderen vragen hebben gesteld. We hebben ook een onderdeel DVK Reizen Veelgestelde Vragen. Als u wilt kunt u deze twee onderdelen bekijken en wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen met alle vragen die u eventueel heeft.

Onze locatie

Doordat we in noordoost China zitten, hebben we de afgelopen jaren dagelijks contact met onze Koreaanse partners, waardoor het veel makkelijker voor ons is om regelmatig naar de DVK te gaan. Hierdoor hebben we uitstekende relaties met onze Koreaanse partners opgebouwd, zowel in Pyongyang als in China.

Vertrek naar de DVK

Houdt u er rekening mee dat onze reizen vertrekken uit Beijing, waar wij u ontmoeten, onze debriefing over onze reis doen en alle vragen beantwoorden die u over onze reis naar Noord-Korea heeft. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van de reis die ons allen zal helpen het beste uit onze ervaring in Noord-Korea te halen. Wij kunnen ook voor regelen dat u China regulier verlaat en naar Pyongyang gaat vanuit andere steden, zoals Shenyang (per vliegtuig of trein), Dandong (per trein), Vladivostok (per vliegtuig). U kunt het tijdschema van onze DVK treinen en vliegtuigen bekijken voor meer informatie. Vluchten uit andere steden zoals Shanghai en Kuala Lumpur zijn soms ook periodiek beschikbaar.

Bezoek a.u.b. onze pagina's over de DVK Geschiedenis en DVK Informatie om te helpen uw eventuele vakantie in Noord-Korea in het juiste perspectief te plaatsen en een beter begrip te krijgen van de context van het land.

Mass Dances by the Workers' Party Monument in Pyongyang, capital of North Korea (DPRK) on 9.9 which is the country's National Day

Klik hier om van onze Vakantie in Noord-Korea - Contact pagina naar onze hoofdpagina te gaan.

index-column.html

DPRK Travel Guide

DPRK Travel Guide & Handy Tips!

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

North Korea Tours

Sign up Soon!
DPRK Tours

Places of Interest

Kim Il Sung Square
Pyongyang Metro
The Juche Tower

Accommodation

Hotels in Pyongyang