• Military Parade in Pyongyang, North Korea
  Small Sized Groups Budget Tours
 • North Korean university student at a Mass Dancing event in Pyongyang
 • Picnic in a park in Pyongyang with North Koreans on the Birthday of Kim Il Sung
  Building Bridges
 • North Korean waitresses in a DPRK restaurant
  Fully Tailored Independent Trips
 • Winter in North Korea - the Grand People's Study House seen in late December
  Trips All Year round
 • North Korean children in an amusement park
  Responsible Tourism
 • Kim Il Sung Square on a winter day
  Experts in North Korea

KTG Pohjois-Korea Matkat

KTG - Pohjois-Korea Matkat jäjestää matkoja yhteen maailman salaisimpaan ja vähiten vierailtuun kohteeseen; Pohjois-Korean Demokraattiseen Kansantasavalta (D.P.R.K), joka on lännessa tunnettu paremmin nimellä Pohjois-Korea.

Keskitymme tarjoamaan laadukkaita, yksilöllisiä palveluja kohtuulliseen hintaan. Valikoimaamme kuuluvat pienryhmämatkat sekä täysin räätälöidyt yksityismatkat. Ryhmämatkoillamme on tuskin koskaan yli 10 henkeä, ja jos ryhmän koko ylittää 9 henkeä, mukana matkustaa kokenut länsimaalainen työntekijä.

Ryhmämme ovat korkeintaan 19 hengen suuruisia. Jos kiinnostuneita on enemmän, jaamme ryhmän pienempiin osiin, jotta voimme olla joustavampia ja pystymme paremmin palvelemaan matkailijoiden yksilöllisiä tarpeita paikan päällä.

People of North Korea

Tavoitteemme on päästää ihmiset tutkimaan tätä mielenkiintoista ja kiehtovaa maata lisätäkseen kultuurista vaihtoa DPRK:n ja muiden maiden välillä.

Pohjois-Korea on monelle ainutlaatuinen, vain kerran elämässä koettava matkakohde. Matkustat sitten yksin tai osana ryhmää, meille on tärkeintä varmistaa, että saat matkastasi kaiken irti.

Mass Dances in the winter in North Korea

Tyoskentelemme suoraan Pyongyangin kaupungin kanssa ja tarjoamme matkoja Englanniksi, Saksaksi, Ranskaksi, Espanjaksi, Venäjäksi, Japaniksi, sekä moneksi muuksi kieleksi. Kanssamme voit kommunikoida Englanniksi, Ranskaksi tai Espanjaksi. Omaamme vahvan monikulttuurisen joukon, joka osaa vastata kysymyksiisi.

Taeson Evening funfair in Pyongyang, North Korea

Johtunee sitten "Suurten Johtajien" vaikuttavista persoonallisuuksista, Pohjois-Korean 1970-luvun rakennuksista yhdistettynä Kiinalaiseen 1950-luvun kommunistiseen henkeen, sen saasteeton maisemista, ihmisten lämmostä tai Pyongyangin kolossaalisista kommunismi monumenteista, matka DPRK:hon tulee olemaan unohtumaton. Monet asiakkaamme kuvailevat Pohjois-Koreaa maailman mielenkiintoisimmaksi paikaksi, missä he ikinä ovat vierailleet.

North and South Korean soldiers at the DMZ (Panmunjom) on the North Korean side (DPRK)

Demilitarisoitu Alue

Jos haluat ainoastaan oppia lisää ja löytää tietoa Pohjois-Koreasta, tutustu verkkosivuihimme tarkemmin. Olemme keränneet sivuille paljon yleistietoa maasta ja sinne matkustamisesta.

Tietoa meistä

Olemme päivittäin yhteydessä korealaisiin kumppaneihimme Pjongjangissa. Olemme vuosien varrella ansainneet heidän luottamuksensa ja rakentaneet heihin vahvat yhteistyösuhteet.

Western tourists playing a shooting game in Sariwon, North Korea (DPRK)

Olemme kuitenkin rajattomasti innostuneita ja uteliaita kaikista Pohjois-Korean matkailuun liittyvistä mahdollisuuksista.

Curious North Korean children smiling at the sight of a Westerner

Tiedämme, että Pohjois-Korean matkailulle on kysyntää. Mystinen maa kiehtoo monia, mutta sinne matkustaminen koetaan vaikeaksi, koska tietoa ei ole saatavilla tarpeeksi. Tästä johtuen haluamme tarjota valmismatkoja sekä kokoelman maahan liittyvää lisätietoa. Tavoitteenamme on, että yhä useimmilla on mahdollisuus vierailla Pohjois-Koreassa. Matkailun yleistymisellä on puolestaan positiivinen vaikutus kaupantekoon, yhteistyöhön ja kulttuurivaihtoon pohjoiskorealaisten kanssa, eli siitä on paikallisille ihmisille monenlaista hyötyä.

Middle School in Pyongsong

Pyongsong

Yritämme kertoa Pohjois-Koreasta mahdollisimman monipuolisesti, ja verkkosivuillamme on tietoa muun muassa maan ajankohtaisista asioista, historiasta ja taloudesta. Haluamme antaa kokonaiskuvan Pohjois-Koreasta niille, jotka eivät ole vielä vierailleet maassa. Riippumatta siitä, haluatko matkustaa Pohjois-Koreaan vai et, vastaamme mielellämme kaikkiin maata koskeviin kyselyihin.

Verkkosivumme

Jos haluat antaa oman panoksesi tähän sivustoon tai kysyä meiltä ja muilta sivuston kävijöiltä jotakin, voit kirjoittaa kommentteja ja kysymyksiä Pohjois-Korean matkafoorumillemme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse milloin tahansa. Joillakin sivustomme alasivuilla tulee olemaan kommentointimahdollisuus, ja olet tervetullut kirjoittamaan sivuille omia mielipiteitäsi. Rekisteröitymistä ei vaadita.

The Ryugyong Hotel seen from the DPRK National Institute of Embroidery in Pyongyang, North Korea

Voit seurata lisäksi uuden Google+ -sivumme päivityksiä. Jos kaipaat lisätietoa Pohjois-Korean eri maakunnista, tutustu karttaamme.

Matkamme

Mitä tulee matkafilosofiaamme, tavoitteenamme on lisätä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta pohjoiskorealaisten kanssa niin paljon kuin mahdollista. Järjestämme vierailuja paitsi maan tärkeimpiin nähtävyyksiin, mutta myös paikkoihin, joissa matkailijat näkevät, millaista elämä todella on Pohjois-Koreassa. Saatamme vierailla esimerkiksi osuuskunnissa, joissa voi nähdä, miten korealaiset maanviljelijät elävät ja työskentelevät – tai kouluissa ja muissa sellaisissa paikoissa, joissa paikalliset kokoontuvat. Näin matkailijat saavat tutustua paikalliseen elämänmenoon ja osallistua korealaisten vapaa-ajan viettoon.

Picture taken on a walk in downtown Pyongyang, North Korea (DPRK)

Olemme tunteneet korealaiset oppaat, joiden kanssa työskentelemme, jo useita vuosia. Tämä helpottaa käytännön järjestelyjä ja antaa meille enemmän joustavuutta saapuessamme Pohjois-Koreaan.

Työskentelemme jatkuvasti uusien projektien kanssa ja etsimme vaihtoehtoisia tapoja matkustaa Pohjois-Koreassa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa tästä.

index-column.html

KTG Travel Guide

KTG DPRK Travel Guide

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

New! Korean Language Course in Pyongyang!

Over 3 weeks of Study & Travel in North Korea from €2195 Euros

New! Pyongyang Bike Tours

Bike trips available for all tours!

Social Media

Facebook Instagram @ktg_north_korea Pinterest

DPRK Interactive Map

Please click on the map for more information

DPRK Panorama

360° Images of the DPRK

North Korea Tours

Small sized group tours
Free Postcard from Pyongyang!

Latest Updates

Pyongyang Marathon Tours ready!

Sign up today and get a free hoody!

Group Tours ready!

DPRK Tours available all year-round!

Testimonials

"The whole experience was actually even better than I thought, especially the Mass Games which I can’t even find words to describe." P. Simon - attending the Ocotober 10th Military Parade rehearsal "We had a very enlightening trip and were most impressed with how well organised it all was...and would not have changed anything..."

P. Clarke

Travel Tips

Transportation in DPRK

Forum

Please check our forum for more reviews, questions & comments.

Upload your own pictures and reviews!