KTG Pohjois-Korea Matkat

KTG - Pohjois-Korea Matkat jäjestää matkoja yhteen maailman salaisimpaan ja vähiten vierailtuun kohteeseen; Pohjois-Korean Demokraattiseen Kansantasavalta (D.P.R.K), joka on lännessa tunnettu paremmin nimellä Pohjois-Korea.

Pohjois-Korea on monelle ainutlaatuinen, vain kerran elämässä koettava matkakohde. Matkustat sitten yksin tai osana ryhmää, meille on tärkeintä varmistaa, että saat matkastasi kaiken irti.

Keskitymme tarjoamaan laadukkaita, yksilöllisiä palveluja kohtuulliseen hintaan. Valikoimaamme kuuluvat pienryhmämatkat sekä täysin räätälöidyt yksityismatkat.

Ryhmämatkoillamme on tuskin koskaan yli 10 henkeä, ja jos ryhmän koko ylittää 9 henkeä, yleensä mukana matkustaa kokenut länsimaalainen työntekijä.

Ryhmämme ovat korkeintaan 19 hengen suuruisia. Jos kiinnostuneita on enemmän, jaamme ryhmän pienempiin osiin, jotta voimme olla joustavampia ja pystymme paremmin palvelemaan matkailijoiden yksilöllisiä tarpeita paikan päällä.

Tavoitteemme on päästää ihmiset tutkimaan tätä mielenkiintoista ja kiehtovaa maata lisätäkseen kultuurista vaihtoa DPRK:n ja muiden maiden välillä.

KTG

Olemme tunteneet korealaiset oppaat, joiden kanssa työskentelemme, jo useita vuosia. Tämä helpottaa käytännön järjestelyjä ja antaa meille enemmän joustavuutta saapuessamme Pohjois-Koreaan.

Olemme päivittäin yhteydessä korealaisiin kumppaneihimme Pjongjangissa. Olemme vuosien varrella ansainneet heidän luottamuksensa ja rakentaneet heihin vahvat yhteistyösuhteet. Olemme kuitenkin rajattomasti innostuneita ja uteliaita kaikista Pohjois-Korean matkailuun liittyvistä mahdollisuuksista.

Tyoskentelemme suoraan Pyongyangin kaupungin kanssa ja tarjoamme matkoja Englanniksi, Saksaksi, Ranskaksi, Espanjaksi, Venäjäksi, Japaniksi, sekä moneksi muuksi kieleksi. Kanssamme voit kommunikoida Englanniksi, Ranskaksi tai Espanjaksi. Omaamme vahvan monikulttuurisen joukon, joka osaa vastata kysymyksiisi.

Tietoa meistä

Tiedämme, että Pohjois-Korean matkailulle on kysyntää. Mystinen maa kiehtoo monia, mutta sinne matkustaminen koetaan vaikeaksi, koska tietoa ei ole saatavilla tarpeeksi.

Tästä johtuen haluamme tarjota valmismatkoja sekä kokoelman maahan liittyvää lisätietoa. Tavoitteenamme on, että yhä useimmilla on mahdollisuus vierailla Pohjois-Koreassa.

Matkailun yleistymisellä on puolestaan positiivinen vaikutus kaupantekoon, yhteistyöhön ja kulttuurivaihtoon pohjoiskorealaisten kanssa, eli siitä on paikallisille ihmisille monenlaista hyötyä.

Matkamme

Pohjois-Korean lapset, joilla on KTG-matkustaja

Mitä tulee matkafilosofiaamme, tavoitteenamme on lisätä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta pohjoiskorealaisten kanssa niin paljon kuin mahdollista. Järjestämme vierailuja paitsi maan tärkeimpiin nähtävyyksiin, mutta myös paikkoihin, joissa matkailijat näkevät, millaista elämä todella on Pohjois-Koreassa.

Pelastuspäivä Pohjois-Koreassa

Saatamme vierailla esimerkiksi osuuskunnissa, joissa voi nähdä, miten korealaiset maanviljelijät elävät ja työskentelevät – tai kouluissa ja muissa sellaisissa paikoissa, joissa paikalliset kokoontuvat. Näin matkailijat saavat tutustua paikalliseen elämänmenoon ja osallistua korealaisten vapaa-ajan viettoon.

Johtunee sitten "Suurten Johtajien” vaikuttavista persoonallisuuksista, Pohjois-Korean 1970-luvun rakennuksista yhdistettynä Kiinalaiseen 1950-luvun kommunistiseen henkeen, sen saasteeton maisemista, ihmisten lämmostä tai Pyongyangin kolossaalisista kommunismi monumenteista, matka DPRK:hon tulee olemaan unohtumaton. Monet asiakkaamme kuvailevat Pohjois-Koreaa maailman mielenkiintoisimmaksi paikaksi, missä he ikinä ovat vierailleet.

Arvostelut

"Joined KTG for their June tour to North Korea. Excellent, quick and easy organisation done by Rayco, who also joined us on the trip and was of great help. KTG was very flexible in what we wanted and we managed to do a few extra things on the spot that few other tours do on their trips..."

Lisää

"I have reflected on whether I was simply lucky or the tour/destination or if KTG itself attracted a certain calibre of tourist. My conclusion is that all those factors apply - the destination is not for the precious but rather those who are savvy and would normally travel independently..."

Lisää

"I had done extensive research prior to my visit to DPRK and am now very pleased with having chosen KTG as travel organisation and kudo's to Rayco Vega for the pleasant and informative communication prior to the trip as well as his companionship on the tour!"

Lisää

Verkkosivumme

Lapset osuuskunnassa

Yritämme kertoa Pohjois-Koreasta mahdollisimman monipuolisesti, ja verkkosivuillamme on tietoa muun muassa maan ajankohtaisista asioista, historiasta ja taloudesta. Haluamme antaa kokonaiskuvan Pohjois-Koreasta niille, jotka eivät ole vielä vierailleet maassa. Riippumatta siitä, haluatko matkustaa Pohjois-Koreaan vai et, vastaamme mielellämme kaikkiin maata koskeviin kyselyihin.

Tehdas Pohjois-Koreassa

Jos haluat antaa oman panoksesi tähän sivustoon tai kysyä meiltä ja muilta sivuston kävijöiltä jotakin, voit kirjoittaa kommentteja ja kysymyksiä Pohjois-Korean matkafoorumillemme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse milloin tahansa. Joillakin sivustomme alasivuilla tulee olemaan kommentointimahdollisuus, ja olet tervetullut kirjoittamaan sivuille omia mielipiteitäsi. Rekisteröitymistä ei vaadita.

Huvipuisto Pyongyangissa

Jos haluat ainoastaan oppia lisää ja löytää tietoa Pohjois-Koreasta, tutustu verkkosivuihimme tarkemmin. Olemme keränneet sivuille paljon yleistietoa maasta ja sinne matkustamisesta. Voit seurata lisäksi uuden Facebook -sivumme päivityksiä.

Työskentelemme jatkuvasti uusien projektien kanssa ja etsimme vaihtoehtoisia tapoja matkustaa Pohjois-Koreassa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa tästä.

© Copyright 2008-2021. All Rights Reserved. KTG ® is a Registered Trademark.