• Taedong River Pjongjang

Pohjois-Korea Uutiset

Pohjois-Korea Uutiset - voit lukea uusimpia uutisia maasta. Pyydämme ottamaan huomioon, etta kaikki uutiset ovat virallisilta uutisia Pohjois-Korean uutistoimistoilta ja sanomalehdistä. KTG ei omaa minkäänlaisia yhteyksiä uutisten sisältöön ja ylläpidämme tätä osiota pelkästään heille jotka ovat kiinnostuksesta matkustamaan Pohjois-Koreaan, tai jotka yksinkertaisesti vain ovat kiinnostuneet Pohjois-Korealaisista uutisista.

juhla Kim Il Sungin syntymäpäivät

Pohjois-Korea Uutiset

Muista, että nämä ovat Pohjois-Korean virallisia uutistoimistoja ja sanomalehtiä. Meillä ei ole mitään yhteyksiä näihin uutisiin tai sisältöihin, ja olemme lisänneet tämän osion verkkosivuillemme vain siksi, että Pohjois-Koreaan matkustamisesta kiinnostuneet ihmiset voivat tutustua maan virallisiin uutislähteisiin. KCNA:ta lukuun ottamatta kaikki alla olevat verkkosivut ylläpidetään Pohjois-Koreassa

KCNA www.kcna.co.jp - Tokiossa toimiva Korealainen uutistoimisto. Virallinen informaatio ja uutissivu DPRK:sta. Tätä osiota päivitetään jatkuvasti, joten suosittelemme vierailemaan sivuilla vakituisesti. KCNA on todennäköisesti ulkomailla tunnetuin Pohjois-Korean uutisia julkaiseva verkkosivu, ja myös ulkomaisten medioiden eniten siteeraama, sillä se on ollut verkossa jo 90-luvulta asti. Verkkosivuilla on arkisto Pohjois-Koreaa koskevia artikkeleja, joista vanhimmat ovat vuodelta 1997.

Rodong Sinmun www.rodong.rep.kp - Korean työväenpuolueen keskuskomitean sanomalehden kiehtovat verkkosivut. Jos haluat tutustua Pohjois-Koreaa, Korean niemimaata sekä ulkomaita koskeviin uutisiin Pohjois-Korean hallituksen näkökulmasta, tätä sivustoa ei kannata jättää väliin. Uutiset julkaistaan korean-, kiinan- ja englanninkielellä. Sivustolla on päivityksiä ja kuvia suuren johtajan, marsalkka Kim Jong Unin tekemisistä sekä maan ajankohtaisista asioista. Monet työväenpuolueen viestit ovat käännetty englanniksi, mikä antaa esimakua siitä, minkälaisia iskulauseita tulet näkemään Pohjois-Koreassa. 

The Korea Sports Fund (KSF) ksf.com.kp/kp - Jos olet kiinnostunut pohjoiskorealaisesta urheilusta, tutustu tähän verkkosivustoon. Sinne päivitetään Pohjois-Korean urheilusaavutuksia, ja sivusto esittelee joitakin maan urheilijoita sekä valmentajia kuvineen. Sivusto on korean-, kiinan- ja englanninkielinen.

Pohjois-Korean uutiset -osiota päivitetään jatkuvasti, eli jos olet kiinnostunut aiheesta, tarkkaile tätä sivua aika ajoin. 

Klikkaa tästä poistuaksesi Pohjois-Korea uutiset USS Pueblo osioon, tapaturmaan, josta tuli maailmanluokan uutinen keskella kylmää sotaa.

column-history.html

North Korea Tours

North Korea Tours

Information & Events

DPRK Military
North Korea Travel Forum

Places of Interest

DMZ Tours in North Korea

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments