• Pyongyang Train Station, North Korea

Pohjois-Korea Matka - Matkat ja Päivämäärät

Seuraavassa lista meidän tarjoamistamme matkoista Pohjois-Koreaan (DPRK). Pyydämme ottamaan huomioon viimeisen ilmoittautumispäivämäärään.

Jos olet kiinnostunut matkasta, pyydämme sinua lähettämään sähkopostia osoitteeseen info@north-korea-travel.com ja otamme sinuun yhteyttä yhden tyopäivän kuluessa ilmoittaaksemme onko valitsemallasi matkalla vielä tilaa.

Kaikki ryhmä- ja yksityismatkamme ovat itsenäisiä matkoja, sisältäen kaikki kulut Pekingistä DPRK:hon; matkat, ateriat, oppaat, hotellimajoitukset Pohjois-Koreassa (yhdessä Pyongyangin huippuhotelleista) ja kaikki sisäänpääsymaksut niihin kohteisiin missä tulet käymään Pohjois-Koreassa. Viisumit, tuliaiset, tipit tai ylimääräiset juomat eivät sisally hintaan.


pohjois korea matka

Itsenäiset matkat

Pohjois-Korean matkailu on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana. Olemme vuosien varrella todistaneet turismin kehitystä omin silmin, ja kumppanimme Pjongjangissa ovat pyytäneet meitä tutkimaan uusia matkailumuotoja ja -mahdollisuuksia. Tämän vuoksi pyrimme aina laajentamaan reittejämme ja tarjoamaan asiakkaillemme uusia tapoja kokea Pohjois-Korea. Jos sinulla on erityistoiveita tai -pyyntöjä, ota rohkeasti yhteyttä. Olemme nähneet, kuinka Pohjois-Korean matkailumahdollisuudet ovat kasvaneet eksponentiaalisesti viime vuosina, ja olemme aina valmiita keskustelemaan uusista ideoista sekä potentiaalisten asiakkaiden että pohjoiskorealaisten kumppaneidemme kanssa.

Jos olet kiinnostunut itsenäisistä matkoista, pyydämme lähettämää sähkopostia ja kertomaan kuinka monta henkiloä teitä on ja minä päivämäärinä haluaisitte matkustaa DPRK:hon sekä kuinka monta päivää haluaisitte viipyä.

cosmetics factory in Sinuiju, North Korea (DPRK)

Jos et ole varma liittymisestä meidän matkoillamme, mutta haluaisit olla mukana postituslistallamme ja vastaanottaa päivityksiä matkoistamme Pohjois-Koreaan, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin sähkopostitse osoitteeseen mail@north-korea-travel.com.

Klikkaa tästä nähdäksesi usein kysytyt kysymykset Pohjois-Korea Matka.

index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Places of Interest

The Concrete Wall
The DMZ

Accommodation

Hotels in Pyongyang

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments