• Lasten Street konsertti Pohjois-Koreassa

Matka Pohjois-Koreaan - UKK

Matka Pohjois-Koreaan - UKK - Pohjois-Korea ei ole tavanomaisin matkakohde, silla DPRK on yksi maailman eristyneimmista maista. Alla on kysymyksia liittyen turismiin Pohjois-Koreassa, jotka ovat kaytannollisia. Jos sinulla on jotain kysyttavaa matkustamisesta Pohjois-Koreaan, ala missaan nimessa eparoi ottaa meihin yhteytta.

1. Onko matkustaminen Pohjois-Koreassa turvallista?

Kylla. Pohjois-Korea on yksi maailman turvallisimmista paikoista vierailla, jossa rikollisuus on erittain alhainen.

2. Voinko matkustaa yksin Pohjois-Koreassa?

Matkustaminen yksinaan Pohjois-Koreassa on kielletty. Privaatti matkoja voidaan jarjestaa, mutta oppaat tulevat olemaan aina mukanasi. Kuljeskelu kaduilla yksikseen ei ole sallittua.

3. Voinko jutella paikallisten kanssa?

Paikallisten kanssa keskustelu on vaikeaa, ellet puhu koreaa. Jokatapauksessa tulet saamaan useita mahdollisuuksia tavata paikallisia asukkaita etenkin juhlallisuuksien aikaan, mutta useat Pohjois-Korealaiset eivat puhu englantia. Vieraillessasi turistikohteissa, tulet jokatapauksessa tapaamaan paikallisia. Emme kuitenkaan rohkaise kysymaan ihmisilta tai oppailta arkoja kysymyksia.

4. Kuvaaminen? Voinko ottaa niin paljon kuvia kuin haluan?

Oppaasi kertovat sinulle millon saat ottaa kuvia. Nain tulee toimia tietyilla alueilla, seka mennessa demilitarisoidulle aluelle ja junamatkalla Pekingista Pyongyangiin. Pyydamme etta kunnioitat mita oppaat kertovat sinulle ja pidatat itsesi ottamasta kuvia paikoissa, joissa sinulle ei ole annettu siihen lupaa. Kuvasi tullaan mita luultavimmin tarkastamaan ennen maasta poistumista. Oppaasi joutuvat myos vaikeuksiin, jos otat kuvia silloin, kun sinun ei niita tulisi ottaa.

5. Mika on DPRK:n valuutta?

Paikallinen valuutta on Korean Won. Turistina voit vain kayttaa Euroja, Kiinan Yuan eita tai Yhdysvaltain Dollareita. Ota vaihtorahaa mukaasi.

Matka Pohjois-Koreaan - UKK

North Korean souvenir painted ostrich eggs

Pohjois-Korea matkamuistoja

6. Ovatko asiat kalliita Pohjois-Korean?

Matkasi sisaltaa kaikki kulut Pohjois-Koreassa. Jokatapauksessa joitakin tuotteita on mahdollista ostaa myos itse, kuten kirjoja, CD-levyja, tuliaisia, ynna muuta. Hinnat eivat ole erityisen halpoja, mutta ehdottomasti halvempia kuin lansimaiset tuotteet.

7. Onko Pohjois-Koreassa mahdollista seurata lansimaisia medioita?

Hotellihuoneissa on lansimaisia TV-kanavia, seka paikallisia Pohjois-Korealaisia kanavia.

8. Voikko soittaa ulkomaille?

Voit soittaa hotelleista ulkomaan puheluita ja kännykkään. Nykyään on mahdollista ottaa Pohjois-Koreaan mukaan oma puhelin, ja ostaa paikan päältä korealainen SIM-kortti, jonka avulla voi soittaa kansainvälisiä puheluja. Jos et halua ostaa SIM-korttia, voit silti ottaa puhelimesi mukaan, vaikkei sillä saa yhteyttä verkkoon.

9. Voinko tipittää oppaita ja kuljettajia?

Lahjojen antaminen on varsin pidettyä. Tuliaisia kotimaastasi on hyvä idea. Yleisesti miehen pitävät tupakasta ja naiset kasvovoiteet. Niitä voit myos ostaa hotellista missä oleskelet. Tipin jättäminen oppaille on tärkeää, koska se osoittaa, kuinka tyytyväinen olet heidän palveluihinsa. Ryhmämatkoilla suosittelemme tippaamaan yhteensä noin 45 euroa. (Jos olet lähdössä yksityismatkalle, kysy meiltä lisätietoa tippauksesta, sillä sopivan tipin suuruus riippuu matkan pituudesta sekä osallistujien määrästä.)

Klikkaa tasta poistuaksesi Matka Pohjois-Koreaan - UKK osiosta Korean historiaan.

column-history.html

North Korea Tours

North Korea Tours

Information & Places of Interest

Political History of the DPRK
Arirang Mass Games
DMZ Tours in North Korea

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments