Pohjois Korea Matkat - Tietoa Meistä

Pohjois Korea Matkat - KTG:n tavoite on promotoida turismia DPRK:ssa ympari maailma, jotta vierailijoiden määrä niinkin uniikissa maassa, kuin Pohjois-Korea lisääntyisi. Jotta onnistuisimme tehtävässämme, tarjoamme matkoja DPRK:hon tekemällä yhteistyötä Pyongyangin kaupungin kanssa. Promotoimme myös ulkomaalaisia investointeja DPRK:ssa järjestämällä liikematkoja Pohjois-Koreaan.

Me uskomme tiukasti siihen, etta mitä enemmän ihmiset pääsevät vierailemaan Pohjois-Koreassa, sitä mahtavammat mahdollisuudet kultturien väliseen vuorovaikutukseen DPRK:n ja muiden maiden välilla tulevat olemaan.

Yritys

North Korea Travel Guide

Olemme täysin lisensoitu, kansainvälinen matkatoimisto, joka sijaitsee Kiinassa. Yrityksemme on rekisteröity Kiinassa ja täysin oikeutettu järjestämään matkoja sekä maan sisällä että ulkomaille. Tarjoamme Pohjois-Korean lisäksi matkoja kaikkialle Kiinaan, myös Tiibettiin. Ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut matkustamaan Kiinaan ja haluaisit apuamme matkan järjestämisessä.

Tätä verkkosivua ylläpitävät Kiinassa asuvat länsimaalaiset työntekijämme, jotka vastaavat länsimaalaisille asiakkaille järjestettävistä matkoista. Oppaamme Pohjois-Koreassa puhuvat englantia (voimme järjestää opastuksen tarvittaessa myös muilla kielillä) ja matkoillamme on usein mukana länsimaalainen työntekijä . Jos varaat yksityismatkan, kerro meille etukäteen, mikäli haluat matkalle mukaan länsimaalaisen henkilön.

KTG offices, Shenyang (China)

Kiinalaisille ryhmille järjestetään erillisiä matkoja. Niistä vastaa toinen osastomme ja heillä on omat kumppaninsa Pjongjangissa.

Me tiedämme kuinka kiinnostava Pohjois-Korea on, ja että monet ihmiset ovat kiinnostuneet tästä mystisestä maasta, mutta tuntevat ettei tietoa ole tarpeeksi saatavilla. Tämän vuoksi me tarjoamme matkojen lisäksi monenlaista tietoa liittyen DPRK:hon. Tekemällä näin, uskomme että suurempi määrä ihmisiä tulee saamaan mahdollisuuden vierailla DPRK:ssa. Tämän johdosta ihmisten potentiaaliset mahollisuudet tehdä yhteistyötä, työskennellä tai jopa opiskella Pohjois-Koreassa antavat hyötyä paikallisille ihmislle.

kids in Pyongyang

Täten ollen KTG yrittää näyttää DPRK:sta niin monta eri aspektia kuin mahdollista. Päällimmäisinä Pohjois-Korean uutiset, historia ja ekonomia. Tavoittemme on, että sivustomme lukijat näkisivat kokonaisuuden maasta ennen siellä vierailua.

Hamhung factory in North Korea

Jos tahdot avustaa tätä sivustoa tai sinulla on kysymys meille tai muille tämän sivuston vierailijoille, ole hyvä ja jätä kommentti tai kysymys keskustelufoorumillemme.

North Korean countryside

PayPal

secure transactions

Meillä on todennettu PayPal-tili, eli voit maksaa matkasi varausmaksun turvallisesti sitä kautta. Voit käyttää omaa PayPal-tiliäsi, tai jos et ole rekisteröitynyt palveluun, voit maksaa PayPalin kautta luottokortilla, ilman että sinun tarvitsee lähettää meille luottokorttisi tietoja. Hyväksymme myös suoria korttimaksuja paikan päällä toimistollamme.

Täten ollen KTG yrittää näyttää DPRK:sta niin monta eri aspektia kuin mahdollista. Päällimmäisinä Pohjois-Korean uutiset, historia ja ekonomia. Tavoittemme on, että sivustomme lukijat näkisivat kokonaisuuden maasta ennen siellä vierailua.


Pohjois-Korean matkaopas

Valmiiksi aikataulutettujen pienryhmämatkojen, räätälöityjen yksityismatkojen ja Kiinan matkojen lisäksi tarjoamme yleistietoa Pohjois-Koreasta, sinne matkustamisesta ja maan matkakohteista. Voit vapaasti ladata Pohjois-Korean matkaoppaamme.

Kiinan matkat

Ihastuksemme Pohjois-Koreaa kohtaan ulottuu myös Koillis-Kiinaan, minne tarjoamme monenlaisia matkoja. Matkat suuntaavat Pohjois-Korean raja-alueille, esimerkiksi korealaisten autonomiseen prefektuuriin Yanbianiin, joka sijaitsee Jilinin maakunnassa ja on lähellä sekä Pohjois-Korean (Rasonin erityistalousalue) että Venäjän rajaa. Matkustamme myös Liaoningin maakunnan pääkaupunkiin Shenyangiin, jossa asuu suuri etninen vähemmistö kiinankorealaisia, sekä Dandongiin, joka sijaitsee rajan toisella puolella Pohjois-Korean Sinuijusta. Tarjoamme Dandongin matkaa uutena laajennuksena Pohjois-Korean matkan loppuun.

Voimme yhdistää Kiinan matkan ennen tai jälkeen Pohjois-Korean matkaa.

View of the Great Wall and DPRK in Dandong, China

Kuva Kiinan muurista Dandongissa. Pellot kapean joen toisella puolella ovat Pohjois-Koreassa.

Klikkaa tästä päästäksesi Pohjois Korea Matkat-Tietoa Meistä osiosta takaisin aloitussivulle.

North Korea Tours

DPRK Tours

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

Pyongyang Marathon

Sign up Soon!

Places of Interest

Trips to Farms
DPRK Guide
Children's Activities

Accommodation

Hotels in Pyongyang