Matkat Pohjois-Koreaan - Matkakohteet

Matkat Pohjois-Koreaan eivat ole tarkalleenottaen kaikista yleisimpia matkoja, eika DPRK ole yleinen paikka matkustaa. Mainosten puute kaduilla, "Suurien Johtajien" kuvat ympari maata, jokapuolella nakyvat poliittiset liput ja iskulauseet, saasteiden puute ja loputon lista muita yksityiskohtia kuvaavat taman maan omaperaisyytta ja tekevat Pohjois-Koreasta erittain kiinnostavan paikan vierailla.

Alla naet listan matkakohteista, joissa voit vierailla matkustaessasi Pohjois-Koreaan.

Pyydamme ottamaan huomioon, etta matkasuunnitelmat saattavat sisaltaa pienia eroavaisuuksia. Taman takia haluaisimmekin etta varatessasi matkaa kertoisit mita paikkoja et missaan nimessa haluasi jattaa nakematta.

Klikkaa kuvaa nahdaksesi lisaa tietoja kohteesta.

Pohjois Korea - Suuren Johtajan Monumentti

Suuren Johtajan Monumentti - Seisoen Pohjois-Korean paakaupungin, Pyongyangin sydamessa, tama valtava pronssipatsas Kim Il Sungista, joka on virallisesti yha DPRK:n presidentti on tuhansien ihmisten vierailun kohteena paivittain. Patsas on myos meidan ensimmainen pysahdyspaikkamme Pohjois-Korean matkoilla.

Pohjois- Korea Demilitarisoitu Alue

Demilitarisoitu Alue - Jakaen pohjoisen kommunistit ja etelan kapitalistit, raja on yksi maailman tarkimmin vartioitu ja on yksi viimeisimpia jaanteita kylmasta sodasta.

Juche Torni Pohjois-Korea

Juche Torni - ideologian symboli alueella missa nykyinen Pohjois-Korean hallintotapa syntyi. Torni on yli 170 metriä korkea.

Chollima Patsas Pohjois-Korea Chollima Patsas - Mansu kukkulalla oleva patsas edustaa siivellistä hevosta mikä toimi muuttumattoman innovaation ja kehityksen symbolina Pyongyanging uudelleenrakentamisen aikana korean sodan jälkeen vuosina.
Victorious Fatherland Liberation Museum north korea

Victorious Fatherland Liberation War Museo - Erittäin tarkat kuvitukset aseista ja tapahtumapaikoista Korean sisällissodassa vuosina 1950-1953 sisältävä museo esittää DPRK:n version kuinka maa vapautettiin ja Yhdysvallat voitettiin.

Myohyang North Korea

Kansainvälinen ystävyysnäyttely - Kaksi rakennusta täynä lahjoja, jotka on lähetetty Kim Il Sung:lle ja Kim Jong Il:lle. Kumpikin rakennus sisältää usean kerroksen verran ympäri maailmaa vastaanotettuja lahjoja.

Lasten Palatsi, Pohjois-Korea

Lasten Palatsi - Lahjakkaat lapset harjoittelevat laulua, tanssia ja monenlaisia instrumentteja. Nähdä heidät esiintymässä tai harjoittelemassa niinkin nuoressa iässä on todella vaikuttavaa.

Kimilsungia - Kimjungilia kukkanäyttelykeskus, Pohjois-Korea

Kimilsungia - Kimjungilia kukkanäyttelykeskus - Sisältää kaksi kerrosta kukkia, jotka on nimetty Kim Il-Sung:n ja hänen poikansa Kim Jong-Il:n mukaan, sisältäen myös harvinaisia kukkalajeja.

Kaesong Pohjois-Korea Kaesong - Koryon Pääkaupunki (918-1392). Ensimmäinen yhtenäinen paikkakunta Korean niemimaalla, sijaitsee 10 km demilitarisoidulta alueelta. Korea on ylläpitää 1000 vuotta vanhaa confucian yliopisto, mikä nykyisin toimii museona.
Pyongyang Metro, Pohjois-Korea Pyongyang Metro - Täynä mosaiikkeja seinämaalauksia, kattokruunuja, sekä joillain asemilla jopa marmori pillareita 100 metrin syvyydessä. Pyongyagin maanalaiset asemat ovat ehdottomasta maailman vaikuttavimmat. Matkallasi voit ottaa metron paikallisten kanssa.
Mangyongdae - Kim Il Sung's Birthplace

Mangyondae - Kim Il Sungin syntymäpaikka. Talo sisältää kuvia kuinka Kim Il Sung vietti lapsuusvuotensa perheensä kanssa.

USS Pueblo Pohjois-Korea USS Pueblo - Yhdysvaltalaien sotalaiva, joka on ollut Pohjois-Koreassa vuodesta 1968. Laivan miehistö palautettiin yhdysvaltoihin heidän oltuaan 11 kuukautta Pohjois-Korean maaperällä.
Riemukaari, Pohjois-Korea Matkat Pohjois-Koreaan - Riemukaari - Ei niin vanha mutta isompi kuin Pariisin kaari. Muistuttaa Kim Il Sungin paluusta Koreaan oltuaan 20 vuotta ulkomailla taistelemassa Japanilaisia vastaan.
Nampo, Pohjois-Korea Läntisen Meren Pato - Tunnetaan myös nimellä Nampho Dam. Padolla on pituutta 8km ja se on DPRK:n kansallinen ylpeys.
Korean Film Studio Korean Film Studio - Näe missä DPRK:n elokuvat tehdään.
Sariwon, Pohjois-Korea Matkat Pohjois-Koreaan - Sariwon - Vieraile Korealaisessa kansankylä ja koe millaista elämä oli muinaisessa Koreassa.

 

Klikkaa Matkat Pohjois-Koreaan tietääksesi lisää matkasuunnitelmat joita tarjoamme.

 

z-extra-default-nav-places-of-interest.shtml