• KTG Pohjois-Korea matkaoppaan

Pohjois Korean Matkat - Ota Meihin Yhteyttä

Pohjois Korean Matkat - Jos haluat varata matkan Pohjois-Koreaan, tai jos sinulle on kysymys meille, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Huomioi, että matkamme lähtevät Pekingistä.

Yhteystietomme:

Osoite

Room 1233, Yamao Building, No.111, Zhongshan Road,
Heping District,
Shenyang, 110002 
People's Republic of China

Puh: +86 24-22843816.

Faksi: +86 24-23872249

Sähköposti: info@north-korea-travel.com - Vastaamme sinulle sähköpostitse yhten työpäivän kuluessa.

Skype: north.korea.travel

Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä alla olevan lomakkeen, mutta varmista, että syötät sähköpostiosoitteesi oikein. Jos emme vastaa yhden arkipäivän kuluessa, sähköpostiosoitteesi on saattanut mennä väärin, emmekä saa sinuun yhteyttä. Jos näin tapahtuu, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai lähetä sähköpostia.

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
First Name
Last Name
E-mail Address*
City
Country
Home Phone
Type of Departure
Group departure
Independent departure
Travel Dates
Comments

Please enter the word that you see below.

  


Kysymyksiä Pohjois-Koreaan matkustamisesta

Pohjois-Korea on harvinainen matkakohde, ja on luonnollista, että sinne matkustaminen herättää paljon kysymyksiä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin huolimatta siitä, matkustatko lopulta meidän vai jonkun toisen matkatoimiston kanssa.

  • KTG staff member, Shenyang
  • KTG North Korea travel offices, Shenyang, China
  • KTG offices, meeting room (North Korea travel agency in Shenyang, China)

Jotta Pohjois-Korean matkasta voi saada kaiken mahdollisen irti, uskomme, että on välttämätöntä olla hyvin valmistautunut. Kysy siis rohkeasti, mitä ikinä tuleekaan mieleesi. Ylläpidämme Pohjois-Korean matkailufoorumia , missä ensikertalaiset ja matkaa harkitsevat ovat kysyneet meiltä ja sivuston muilta kävijöiltä erilaisia asioita. Verkkosivuillamme on lisäksi usein kysytyt kysymykset -osio. Kannustamme tutustumaan näihin, ja ottamaan meihin yhteyttä, jos mieleen jää mitä tahansa kysymyksiä tai huolia.

Sijaintimme

Koska toimistomme sijaitsee Koillis-Kiinassa, olemme voineet olla kuluneiden vuosien aikana päivittäin yhteydessä pohjoiskorealaisiin kumppaneihimme, ja meidän on huomattavasti helpompi matkustaa maahan usein. Sijaintimme on auttanut meitä muodostamaan erinomaiset yhteistyösuhteet kumppaneihimme sekä Pjongjangissa että Kiinassa.

Pohjois Korean Matkat: Matkalle lähtö

Huomioi, että matkamme lähtevät Pekingistä, missä tapaamme sinut, käymme läpi matkaan liittyvät perusasiat ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiisi. Tämä on erittäin tärkeä osa matkaa, ja auttaa meitä saamaan Pohjois-Koreassa vietetystä ajasta kaiken mahdollisen irti. On myös mahdollista matkustaa Pjongjangiin muiden kaupunkien, kuten Shenyangin (lentäen tai junalla), Dandongin (junalla) tai Vladivostokin (lentäen) kautta. Voit tutustua Pohjois-Korean juna- ja lentoaikatauluihimme, jos haluat lisätietoa eri vaihtoehdoista. Ajoittain on mahdollista lentää Pjongjangiin myös muista kaupungeista, kuten Shanghaista tai Kuala Lumpurista.

Tutustu Pohjois-Korean historia ja Tietoa Pohjois-Koreasta -sivuihimme, jotta saat taustatietoa mahdollista Pohjois-Korean lomaasi varten ja paremman käsityksen maan kontekstista.

Mass tanssit Pohjois-Koreassa
index-column.html

DPRK Travel Guide

DPRK Travel Guide & Handy Tips!

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

North Korea Tours

Sign up Soon!
DPRK Tours

Places of Interest

Kim Il Sung Square
Pyongyang Metro
The Juche Tower

Accommodation

Hotels in Pyongyang