• vakantie noord korea

Noord Korea Nieuws

Noord Korea Nieuws is een gedeelte waar het laatste nieuws over Noord-Korea wordt aangeboden. Houd er rekening mee dat dit allemaal van officiële Noord-Koreaanse persbureaus en kranten afkomstig is. North Korea Travel kan niet worden verantwoordelijk gehouden voor de inhoud van dergelijk nieuws.

Kim Il Sung-plein in Pyongyang

Noord Korea Nieuws

We verzorgen dit gedeelte van de website alleen maar, zodat mensen die geinteresseerd zijn in reizen naar de DVK of mensen die simpelweg geinteresseerd zijn in Noord-Korea, inzicht kunnen krijgen in het officiële nieuws dat geven wordt door het land.

KCNA www.kcna.co.jp - Korean News Service, gevestigd in Tokio, Japan. Misschien wel het bekendste DVK agentschap dat in het buitenland bekend is en waarschijnlijk het meest geciteerd in niet-Koreaanse sites gewijd aan het verstrekken van Noord-Koreaanse informatie, aangezien het online is geweest sinds de jaren 1990. De website heeft archieven van gepubliceerde DVK artikelen die teruggaan tot 1997.

Rodong Sinmun www.rodong.rep.kp - fascinerende website van de krant van het Centraal Comité van de Arbeiderspartij van Korea. Als u graag inzicht wilt krijgen in de mening van de Noord-Koreaanse regering over een breed scala aan onderwerpen, zowel in verband met Noord-Korea World News, het Koreaanse schiereiland als het buitenland, dan dit is een website (gehost in de DVK) die u niet mag missen. De website is in het Koreaans, Chinees en Engels. Er is nieuws over de laatste activiteiten van de Opperste Leider van Noord-Korea, Maarschalk Kim Jong Un, allemaal met foto's. De site bevat ook foto's over nieuws in de DVK en veel van de berichten van de Arbeiderspartij van Korea worden vertaald in het Engels, waarbij je een duidelijker beeld krijgt van het soort berichten en wat de slogans betekenen die je in Noord-Korea ziet.

The Korea Sports Fund (KSF) ksf.com.kp/kp - als u geïnteresseerd bent in informatie over sport in de DVK moet u zeker eens op deze website kijken. Het toont de recente prestaties van de DVK in sport en introduceert een aantal van de atleten van het land en hun coaches, inclusief hun foto's. De site is in het Koreaans, Chinees en Engels.

Onze afdeling Noord-Korea Nieuws zal voortdurend worden bijgewerkt, dus als u geïnteresseerd bent, houd het dan zo nu en dan in de gaten.

U kunt ons nieuws ook volgen op twitter @KTGNorthKorea.

Klik hier om te gaan van Noord Korea Nieuws naar het gedeelte over de USS Pueblo. Een incident dat tijdens de Koude Oorlog het wereldnieuws haalde.

column-history.html

North Korea Tours

North Korea Tours

Information & Events

DPRK Military
North Korea Travel Forum

Places of Interest

DMZ Tours in North Korea

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments