• Taedong flod Pyongyang, Nordkorea

Nyheter om Nordkorea

Nyheter om Nordkorea är en sektion där de senaste nyheterna om DPRK (Nordkorea) visas. Ha i minnet att dessa nyheter är från officiella Nordkoreanska nyhetsbyråer och tidningar. Nordkorea Resor har inga kopplingar överhuvudtaget med innehållet av dessa nyheter utan vi har denna sektionen endast så att personer som är intresserade av att resa till DPRK eller personer som bara helt enkelt är intresserade av Nordkorea kan få en insikt i officiella nyheter från ett sådant land.

celebration of kim il sung's birthday

Nyheter om Nordkorea

KCNA www.kcna.co.jp - Koreansk nyhetstjänst med bas i Tokyo, Japan. Kanske den mest kända DPRK-byrån utomlands och antagligen en av de mest åberopade icke-koreanska sidorna som är dedikerade till att tillhandahålla information om Nordkorea då den har varit online sedan 1990-talet. Hemsidan har arkiv med DPRK-artiklar publicerade varje år med start från 1997.

Rodong Sinmun www.rodong.rep.kp - fascinerande hemsida av Nordkoreanska arbetarpartiets centralkommitté. Om du vill ha inblick i DPRK-regeringens syn på mängder av frågor relaterade till både Nordkoreanska världsnyheter, koreanska halvön och utlandet så får du inte missa denna hemsida (bas i DPRK). Hemsidan är på koreanska, kinesiska och engelska. Där finns uppdateringar om DPRKs högsta ledare, Marskalk Kim Jong Un, med bilder. Sidan inkluderar även bilder på uppdateringar i DPRK och många av det koreanska arbetarpartiets meddelande översatta till engelska, vilket ger dig en tydligare bild över vad olika typer av meddelanden och sloganer som du kommer att se i Nordkorea betyder.

The Korea Sports Fund (KSF) ksf.com.kp/kp - om du är intresserad av att veta mer om sport i DPRK bör du definitivt kolla in denna hemsida. Den visar DPRK:s senaste bedrifter inom sport och presenterar några av landets atleter samt deras tränare med bilder. Sidan är på koreanska, kinesiska och engelska.

Vår nyhetssektion om Nordkorea kommer att uppdateras konstant, så om du är intresserad kan du hålla ett öga på den då och då.

Du kan även följa våra uppdateringar på twitter @KTGNorthKorea.

Klicka här för att gå från vår Nyheter om Nordkorea sida till vår Hemsida.

column-history.html

North Korea Tours

North Korea Tours

Information & Events

DPRK Military
North Korea Travel Forum

Places of Interest

DMZ Tours in North Korea

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments