Rejse Nordkorea - Om Os

KTGs mål er at promovere turisme i DPRK rundt omkring i verdenen for at øge antallet af besøgende i dette unikke land, ved at tilbyde ture til DPRK i direkte samarbejde med Pyongang.

Vi er under den starke overbevisning at jo flere folk som besøger Nordkorea, desto større vil chancen for kulturel udveksling mellem DPRK og andre nationer vare.

Vores Team

Rayco Vega

Rayco er født i London, men er oprindeligt fra De Kanariske Øer i Spanien. Han tog eksamen fra Lancaster University med hovedfag i Business Management og minoring på fransk. Rayco flyttede først til Kina i 2004 og studerede Mandarin i den nordøstlige by Dalian ved Dalian University of Finance & Economics.

KTG team

Han har været involveret i turistbranchen siden 2002. Efter at have interneret et år i Frankrig hos en af ​​de største verdensorganisationer inden for rejsesektoren, fremmer turismen i fjerntliggende landområder i Spanien, arrangeret boliger til atleteres familier til OL i 2008 og ledede Cykelture gennem den kinesiske hovedstad små gyder (hutongs), har Rayco været i stand til at opleve en bred vifte af aspekter af turisme og virkelig mener, at hvis det er bæredygtigt, det er gavnligt for lokalbefolkningen.

Rayco er lidenskabelig over for Nordkorea og har været dybt fascineret af dette land siden han bekymrer sig om at huske. Han har arrangeret ture til DPRK og deltager i grupper siden 2008. Han ser turisme i DPRK som en måde at bidrage til at fremme forståelse og venskab mellem Korea og andre lande samt en måde at lade os se aspekter af DPRK, der Vi undlader at se i medierne hjemme. Han er også den stolte designer af vores Pyongyang Marathon Tours logo.

Tim Harrington, UK

Jeg fik endelig min mulighed med KTG efter at have studeret i Sydkorea. Jeg kom til Rayco til National Day tour et par år tilbage. Den mest interessante del for mig sad og talte med koreanerne om deres kultur, mens de også kunne fortælle og vise dem mine egne.

KTG Tim with local Korean guides in Pyongyang

Tim med lokale top guider; Ms Chae (spansktalende guide), Miss Kim (engelsktalende guide og en berømthed i DPRK turismens verden) og fru Chae (engelsktalende guide)


Youtube video af Tim "On the Go" i Nordkorea

Så på et andet tidspunkt fandt jeg mig selv dansende i en park i Pyongyang med en koreansk dame (jeg tror, ​​der er video bevis på denne hjemmeside!). Efter at have trukket nogle få vestlige træk, der må have været fuldstændig fremmede for koreanerne, er det næste, jeg ved, at jeg havde en skare på mindst 50 mennesker. Dette var en af ​​de mange latterlige endnu fantastiske ting, der skete i den uforglemmelige uge. Hvad jeg også elskede var den sociale side af KTG-gruppen. Jeg har tendens til ikke at deltage i turneringsgrupper, når jeg rejser, men deler den oplevelse med en gruppe, der var stor nok til at møde mange interessante mennesker, men alligevel lille nok til at have fleksibilitet og ikke føle sig en del af en skare tilføjet så meget. Turen var så interessant og tankevækkende, at jeg ønskede at gøre alt igen og dele den oplevelse med andre og tøvede ikke et sekund, da chancen for at komme med KTG kom op.

Nedenunder er den video, Tim refererer til


Jeg tog eksamen med en magister i fysik fra Imperial College London, og jeg har været meget heldig at kunne rejse en stor del af verden. Jeg elsker at opleve nye og forskellige kulturer, og Nordkorea skal være det mest interessante for mig. Det bliver virkelig ikke gammelt. Jeg forsøger stadig at slå den koreanske dame, der arbejder bag hotellets bar ved poolen, og jeg nyder stadig at have en drink og en sang på karaoke med den koreanske guide i slutningen af en travl dag.

Jong Ran Hyang, Koreansk præfektur Yanbian, Kina

KTG team - Jong Ranhyang

Hej! Mit navn er Jong Ran Hyang. Jeg er kinesisk af koreansk oprindelse (Chosonjok), og jeg er fra den koreanske præfektur Yanbian i Jilin-provinsen, Nordøstlige Kina. Mit modersmål er koreansk. Jeg har ansvaret for at arrangere ture til Rajin og Songbong (Rason) i Nordkorea, som ligger tæt på min hjemby, og også at lave turnarrangementer i Yanji og andre steder i Yanbian.

Jeg kan godt lide Korea meget, men min favorit del er Rason. Dialekten der er nøjagtig den samme som vores i Yanbian! Hvad jeg mest kan lide at rejse til Korea taler til de lokale guider og chauffører, de er så venlige og meget nysgerrige, når de ser, at jeg er kinesisk koreansk. Det er også meget interessant for mig at møde udlændinge fra hele verden.

Jeg nyder sport meget og var den første person i vores gruppe (herunder mænd) til vores Pyongyang Marathon Tour i 2016! Men Rayco fortalte mig, at dette ikke ser godt ud på vores rejsende, så jeg må ikke være nummer én igen i vores gruppe for fremtidige maratonture.

Jenny Jing, Hubei, Kina

Jenny er fra Hubei-provinsen, Kina. Hun er uddannet i engelsk og turisme og er vores kinesiske ture specialist. En tidligere guide selv, Jenny er en lidenskabelig rejsende og har over et årti erfaring med at arrangere ture til vesterlændinge over hele Kina. Hvis du gerne vil udforske Beijings gamle gader, vil Jenny være i stand til at hjælpe dig med den moderne himmelskærer i Shanghai, skønheden i Tibet, eller hvor som helst i Kina.

KTG team Jenny

Vores firma

North Korea Travel Guide

Som en fuldt licenseret internationale rejsebureau beliggende i Kina (hvilket betyder et rejsebureau registreret i Kina og helt berettiget til at arrangere indgående og udgående turisme i Kina) tilbyder vi også ture overalt i Kina, herunder Tibet. Undlad venligst at kontakte os, hvis der er nogen bestemte steder eller ture i Kina, som du gerne os for at arrangere for dig.

Denne afdeling og hjemmeside drives af vesterlændinge baseret i Kina og har ansvaret for at arrangere ture for vestlige turister. Guides i Korea er engelsktalende (vi kan sørge for guider taler andre sprog også efter anmodning), og vores rejsende er ofte ledsaget af en vestlig medarbejder (bemærk, at hvis der går på en privat tur vil du nødt til at lade os vide på forhånd, hvis du ønsker at blive eskorteret af en vestlig medarbejder).

Ture for kinesiske grupper er arrangeret særskilt af en anden afdeling i vores agentur, der arbejder med forskellige rejse partnere i Pyongyang.

PayPal og sikre betalinger

secure transactions

Vi er verificerede PayPal medlemmer og accepterer PayPal for eventuelle tour reservation betalinger.

PayPal giver dig mulighed for at foretage betalinger sikkert online via en PayPal-konto eller direkte med kort, hvis du ikke har en PayPal-konto uden at skulle give modtageren dit kortnummer.

Vi accepterer også direkte kortbetalinger på vores kontorer.

Nordkorea Rejseguide

Udover at levere små afstemte faste afgangsture, fuldt tilpassede private ture og ture i Kina, tilbyder vi en bred vifte af informationer lige fra rejsemål i Korea til generelle oplysninger om landet. Du er velkommen til at downloade vores DPRK Travel Guide.

Kina Ture

Vores fascination af Nordkorea strækker sig også til det nordøstlige Kina, hvor vi tilbyder en lang række udflugter i områder, der grænser op til Nordkorea, nemlig den koreanske autonome præfektur Yanbian i Jilin-provinsen (grænser op til den særlige økonomiske zone i Rasa i DPRK og Rusland), Shenyang hovedstaden i Liaoning-provinsen og også til et stort antal etniske koreanske kinesiske borgere og Dandong, grænsen byen grænser op til Sinuiju (hvor vi tilbyder de nyeste udvideture tilgængelige ved afrejse fra Nordkorea).

Rejser i Kina kan arrangeres før eller efter dit besøg i DPRK.

View of the Great Wall and DPRK in Dandong, China

Billede af muren i Dandong. Markerne på tværs af den tynde strøm er i DPRK.

Klik her for at gå fra vores Rejse Nordkorea - Om Os sektion til vores hjemmeside.
index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

Pyongyang Marathon

Sign up Soon!

Places of Interest

Views of Kim Il Sung Square
Hamhung City
Children's Palace

Accommodation

Hotels in Pyongyang