Rejse Nordkorea - Om Os

KTGs mål er at promovere turisme i DPRK rundt omkring i verdenen for at øge antallet af besøgende i dette unikke land, ved at tilbyde ture til DPRK i direkte samarbejde med Pyongang.

Vi er under den starke overbevisning at jo flere folk som besøger Nordkorea, desto større vil chancen for kulturel udveksling mellem DPRK og andre nationer vare.

Vores firma

North Korea Travel Guide

Som en fuldt licenseret internationale rejsebureau beliggende i Kina (hvilket betyder et rejsebureau registreret i Kina og helt berettiget til at arrangere indgående og udgående turisme i Kina) tilbyder vi også ture overalt i Kina, herunder Tibet. Undlad venligst at kontakte os, hvis der er nogen bestemte steder eller ture i Kina, som du gerne os for at arrangere for dig.

Denne afdeling og hjemmeside drives af vesterlændinge baseret i Kina og har ansvaret for at arrangere ture for vestlige turister. Guides i Korea er engelsktalende (vi kan sørge for guider taler andre sprog også efter anmodning), og vores rejsende er ofte ledsaget af en vestlig medarbejder (bemærk, at hvis der går på en privat tur vil du nødt til at lade os vide på forhånd, hvis du ønsker at blive eskorteret af en vestlig medarbejder).

Ture for kinesiske grupper er arrangeret særskilt af en anden afdeling i vores agentur, der arbejder med forskellige rejse partnere i Pyongyang.

PayPal og sikre betalinger

secure transactions

Vi er verificerede PayPal medlemmer og accepterer PayPal for eventuelle tour reservation betalinger.

PayPal giver dig mulighed for at foretage betalinger sikkert online via en PayPal-konto eller direkte med kort, hvis du ikke har en PayPal-konto uden at skulle give modtageren dit kortnummer.

Vi accepterer også direkte kortbetalinger på vores kontorer.

Nordkorea Rejseguide

Udover at levere små afstemte faste afgangsture, fuldt tilpassede private ture og ture i Kina, tilbyder vi en bred vifte af informationer lige fra rejsemål i Korea til generelle oplysninger om landet. Du er velkommen til at downloade vores DPRK Travel Guide.

Kina Ture

Vores fascination af Nordkorea strækker sig også til det nordøstlige Kina, hvor vi tilbyder en lang række udflugter i områder, der grænser op til Nordkorea, nemlig den koreanske autonome præfektur Yanbian i Jilin-provinsen (grænser op til den særlige økonomiske zone i Rasa i DPRK og Rusland), Shenyang hovedstaden i Liaoning-provinsen og også til et stort antal etniske koreanske kinesiske borgere og Dandong, grænsen byen grænser op til Sinuiju (hvor vi tilbyder de nyeste udvideture tilgængelige ved afrejse fra Nordkorea).

Rejser i Kina kan arrangeres før eller efter dit besøg i DPRK.

View of the Great Wall and DPRK in Dandong, China

Billede af muren i Dandong. Markerne på tværs af den tynde strøm er i DPRK.

Klik her for at gå fra vores Rejse Nordkorea - Om Os sektion til vores hjemmeside.
index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

Pyongyang Marathon

Sign up Soon!

Places of Interest

Trips to Farms
DPRK Guide
Children's Activities

Accommodation

Hotels in Pyongyang