• Childrens' Street concert in Pyongyang, North Korea

Rejser til Nordkorea - Ofte Stillede Spørgsmål (FAQs)

At rejse til Nordkorea er udsadvanligt eftersom DPRK er et af de mest isolerede lande i verdenen. Nedenfor er nogle spørgsmål angående turisme i Nordkorea som du måske vil finde nyttige. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte hvis du har nogle specifikke spørgsmål angående rejser til DPRK.

1. Er det sikkert at rejse til Nordkorea?

Ja. DPRK er sandsynligvis et af de sikreste steder i verdenen for turister at besøge, med en af de laveste kriminalrater i verdenen.

2. Kan jeg rejse alene til DPRK?

At rejse til Nordkorea helt alene er ikke tilladt. Private ture kan organiseres men du vil altid vare akkompagneret af tour guider, selv hvis du rejser alene. At gå alene omkring på gaden er ikke tilladt.

3. Vil jeg møde lokalbefolkningen?

Det er svart at snakke med lokalbefolkningen medmindre du kan snakke koreansk da de fleste koreanere ikke snakker engelsk, men du vil have mange mulighed for at møde lokale, isar ved festlige lejligheder. Under turen vil du møde lokale og vi opfordrer de Nord Koreanske guider til at hjalpe jer med kommunikationen. Vi vil dog advare imod at stille følsomme spørgsmål til dem eller til tour guiderne.

4. Hvad med billeder? Kan jeg tage så mange som jeg vil?

Dine guider vil informere dig om hvornår det ikke er tilladt at tage billeder. Dette vil hovedsageligt vare omkring DMZ og på togturen fra Beijing to Pyongyang. Venligst respekter instruktionerne fra dine guider og hold dig fra at tage billeder på steder hvor du er blevet bedt om ikke at gøre det. Dine billeder vil højst sandsynligt blive tjekket på hjemrejser og dine guider kan komme i problemer hvis du har taget billeder som du ikke burde have taget.

5. Hvilken valuta bruges i DPRK

Den lokale valuta er Koreanske Won. Som turist kan man kun bruge Euro, Kinesiske Yuan eller Amerikanske Dollars. Husk også at tage byttepenge med.

Rejser til Nordkorea - Ofte Stillede Spørgsmål (FAQs)

North Korean souvenir painted ostrich eggs

Nordkorea souvenirs

6. Er det dyrt at rejse i DPRK?

Tur-prisen inkluderer alle udgifter i Nordkorea. Det er muligt at købe ting så som lokale produkter, bøger, CDer, souvenirs etc. Priserne er ikke fantastiske men bestemt billigere end i Vesten.

7. Er der adgang til vestlige medier i DPRK?

Hotel varelser har alle vestlige kanaler, bl.a. BBC international. Lokale Nord Koreanske kanaler kan også ses.

8. Kan jeg ringe til udlandet?

Kan man foretage internationale opkald fra hotellet og mobiltelefoner. Det er nu også muligt at tage din telefon og købe et koreansk sim-kort, der gør det muligt at foretage internationale opkald. Hvis du beslutter dig for ikke at købe et sim-kort, kan du stadig bære din telefon med dig, selvom der ikke er noget signal.

9. Skal jeg give drikkepenge til mine guider og chauffør?

At give drikkepenge til guider og chauffører vil vare vardsat. Souvenirs fra dit eget land er et godt bud. Som et alternativ vil cigaretter vare en god ide til mand og kosmetik creme til kvinder. Dette kan købes i hotellet. Det vil også vare forventet at man giver omkring 45 euro i drikkepenge i alt hvis du rejser med en gruppe.

Klik her for at gå fra vores Rejser til Nordkorea - ofte stillede spørgsmål sektion for at lase mere om Nord Koreansk Historie.

column-history.html

North Korea Tours

North Korea Tours

Information & Places of Interest

Political History of the DPRK
Arirang Mass Games
DMZ Tours in North Korea

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments