• Pyongyang metro Nord-Korea

Nord-Korea Informasjon

Nord-Korea Informasjon - denne siden har som mål å sørge for så mye informasjon som mulig om Den Demokratiske Folkerepublikken Korea som vil være nyttige for reisende før de reiser dit. Detaljer om Kim Il Sung, Kim Jong Il, livet i Nord-Korea... Klikk på det avsnittet du er interessert i under for mer detaljert forklaring.

Kim Il Sung brief biography

President Kim Il Sung - referert til som "Den Store Leder", han grunnla Den Demokratiske Folkerepublikken Korea og selv om han gikk bort 8. Juni 1994, forblir han den evige president av PRK Korea.
President Kim Il Sung , Nord-Korea
General Kim Jong Il -
Sønn av Kim Il Sung, han blir referert til som "Kjære leder" og er offisielt general sekretær i arbeider partiet i Nord-Korea, formann for Nord-Koreas nasjonale forsvars kommisjon og øverst kommanderende for den koreanske folkehæren. Portretter av han og Kim Il Sung finner du over hele landet.
Marshall Kim Jong-un, Nord-Korea

Marshall Kim Jong-un - den øverste lederen av DPRK. Han er sønn av Kim Jong-il og sønnesønn av president Kim Il-sung. Marshall Kim Jong-un er også førstesekretær i Koreas arbeiderparti, førsteformann i Den nasjonale forsvarskommisjon i DPRK og øverstkommanderende i Den koreanske folkearmé. Han holder mange offentlige taler og veiledning i feltet.
Nord-Korea flagg

PRK Korea Flagg - liste over andre flagg og symboler i Nord-Korea.

DPRK wokers Partiet Flag (Nord-Korea)

Nordkorea Flags - liste over nationale flag og symboler i Nordkorea.

Nord-Koreanske regjeringen

Nord-Koreas Nasjonale Emblem - forklaring av elementene og betydninger av det nasjonale emblem til Den Demokratiske Folkerepublikken Korea.

Juche filosofi Nord-Korea

Juche Filosofi - informasjon om den nasjonale tankegangen til Nord-Korea.

Nord-Korea kart

Detaljert Kart - som viser regioner, provinser og byer i Nord- Korea.

Klikk på Nord-Korea nyheter eller Nord-Korea Turer for å forlate vår Nord-Korea Informasjon side og se oppdateringer i Den Demokratiske Folkerepublikken Korea og interessante steder å besøke.

index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

Pyongyang Marathon

Sign up Soon!

Places of Interest

Views of Kim Il Sung Square
Hamhung City
Children's Palace

Accommodation

Hotels in Pyongyang