• Taedong elv Pyongyang Nord-Korea

Nord-Korea Nyheter

Nord-Korea Nyheter er et avsnitt hvor vi viser de siste nyhetene om Nord-Korea. Vær oppmerksom på at alle disse er fra offisielle nord-koreanske nyhetsbyråer og aviser. KTG Nord-Korea Reiser har ingen koblinger overhodet til innholdet av slike nyheter, og vi har dette avsnittet ene og alene for at for at folk som vil reise til Den Demokratiske Folkerepublikken Korea eller folk som er interessert i Nord-Korea kan ha en innsikt i de offisielle nyhetene gitt av et slikt land.

Kim Il Sung-plassen i Nord-Korea

Nord-Korea Nyheter

Vennligst vær obs på at disse komme fra offisielle Nord-Koreanske nyhetsbyrået og aviser. Vi er på ingen måter tilknyttet til innholdet fra disse kildene, og har satt opp denne siden bare for at folk som er interesserte i å reise til Nord-Korea eller folk som er interesserte i Nord-Korea kan se hva de offisielle nyhetene er i landet. Bortsett fra KCNA er alle nettsidene nedenfor basert i Nord-Korea.

KCNA www.kcna.co.jp - Koreansk nyhetstjeneste som er basert i Tokyo, Japan. Informasjon og offisiell nyhetsoppdatering om Den Demokratiske Folkerepublikken Korea. Dette er kanskje den mest kjente nord-koreanske nyhetstjenesten i utlandet, og trolig den mest siterte kilden hos ikke-koreanske sider som tilbyr info om Nord-Korea på nett, spesielt fordi tjenesten har vært på nett helt siden 1990-tallet. Nettsiden har arkiver med publiserte nord-koreanske artikler som går helt tilbake til 1997.

Rodong Sinmun www.rodong.rep.kp - fascinerende nettside til Central Committee of the Worker’s Party Korean avisen. Hvis du vil vite mer om Nord-Korea regjeringens synspunkter på en rekke saker. Inkludert saker relatert til Nord-Korea World News, Koreahalvøya og utlandet. Dette er en nettside (som er basert i Nord-Korea) du ikke bør gå glipp av. Nettsiden er på koreansk, kinesisk og engelsk. Her får du nyhetsoppdateringer med bilder om de siste aktivitetene til den politiske lederen Kim Jong Un. Siden har også nyhetsoppdatering med bilder om Nord-korea og mange av meldingene til Arbeiderpartiet i Nord-Korea er oversatt til engelsk. Du vil dermed få en bedre forståelse av hva slagordene betyr i Nord-Korea.

The Korea Sports Fund (KSF) ksf.com.kp/kp - hvis du er interessert i å lære idretter i DPRK så bør du defintivt sjekke ut denne nettsiden. Her får du nyhetsoppdateringer om Nord-Koreas sportsbegivenheter og dessuten om landets idrettsutøvere sammen med deres trenere. Bilder er også inkludert. Siden er på koreansk, kinesisk og engelsk.

Vår nord-koreanske nyhetsavdeling blir kontinuerlig oppdatert, så følg med nå og da.

Du kan også følge våre oppdateringer på twitter @KTGNorthKorea . Vår nord-koreanske nyhetsavdeling blir hele tiden oppdatert, så følg oss hvis du er interessert.

Klikk her for å gå fra vår Nord-Korea Nyheter til vårt avsnitt om USS Pueblo, en hendelse som ble verdensnyhet midt under den kalde krigen.

column-history.html

North Korea Tours

North Korea Tours

Information & Events

DPRK Military
North Korea Travel Forum

Places of Interest

DMZ Tours in North Korea

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments