KTG Nord-Korea Turer & Informasjon Om Oss

KTG's mål er å promotere turisme i Den Demokratiske Folkerepublikken Korea rundt omkring i verden for å øke antall besøkende til dette unike landet, og vi gjør det ved å tilby rundturer til Den Demokratiske Folkerepublikken Korea.

Vårt firma

Vi er et internasjonalt lisensiert reisebyrå som holder til i Kina (dette innebærer at vi er et reisebyrå som registrert i Kina og har lov til å arrange reiser ut og inn av Kina). Vi tilbyr også reiser hvor som helst i Kina, inkludert Tibet. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker en arrangert reise til Kina.

Denne avdelingen og nettsiden blir drevet av vestlige personer som bor i Kina, og som har ansvaret for å arrangere omvisninger for vestlige turister. Reiselederne i Korea snakker engelsk (vi kan også arrangere reiser med reiseledere som snakker andre språk dersom du ønsker det) og våre reisende reiser ofte med en vestlig medarbeider (vennligst vær obs på at hvis du skal på en privat omvisningsreise så må du la oss vite på forhånd om du ønsker å reise i følge med en vestlig medarbeider).

KTG offices, Shenyang (China)

Reiser for kinesiske grupper blir arrangert av en annen avdeling i vårt firma og som samarbeider med andre reisepartnere i Pyongyang.

PayPal & trygge betalinger

secure transactions

Vi vet at mange tenker på sikkerhet når det gjelder nettbetalinger, og derfor tilbyr vi mange ulike betalingsløsninger.

Vi er autoriserte PayPal medlemmer og aksepterer PayPal for alle reserveringsbetalinger. PayPal lar deg gjennomføre trygge nettbetalinger via en PayPal konto eller direkte via et betalingskort dersom du ikke har en PayPal konto. Og da trenger du heller ikke å oppgi kortnummeret ditt for mottakeren.

Vi aksepterer også kortbetalinger i våre kontorer og dessuten bankoverføringer i ulike valuta.

Nord-Korea Turer Reiseguide

North Korea Travel Guide

I tillegg til at vi tilbyr små skreddersydde reiseturer ,fleksible private reiser og turer i Kina, så tilbyr vi også en mengde informasjon inkludert reisemål i Korea og generell info om landet. Last gjerne ned vår gratis Nord-Korea guide.

Vi vet at det er stor interesse for Nord-Korea og at mange er interessert i det mystiske landet, men at de føler det er rett og slett er for lite informasjon der ute. Som et resultat av dette sørger vi for turer og en variasjon av informasjon relatert til Den Demokratiske Folkerepublikken Korea. Ved å gjøre det føler vi flere personer vil få sjansen til å besøke Den DPRK. Dette vil igjen øke muligheten for at folk bestemmer seg for å jobbe, samarbeide med, eller til og med studere i Nord-Korea, som til sist være til nytte for den lokale befolkningen.

KTG prøver derfor å vise så mange aspekter av Nord-Korea som mulig, og dekker spørsmål som nyheter, historie og økonomi fra Nord-Korea, for at våre nettsidelesere skal få en samlet kontekst av landet før de besøker det.

Hvis du vil bidra til noe på denne websiden, eller hvis du har spørsmål du har lyst til å stille oss eller andre personer som besøker denne siden, føl deg fri til å legge igjen en kommenter eller spørsmål i vårt nye forum.

Kinareiser

Vår fascinasjon av Nord-Korea strekker seg til Nordøst-Kina hvor vi tilbyren rekke reiser i området som grenser til Nord-Korea. Dette inkluderer Korean Autonomous Prefecture of Yanbian i Jilin provinsen (som grenser til Special Economic Zone of Rason i Nord-Korea og Russland), Shenyang som er hovedstaden i Liaoning provins og som er hjem til et stort antall etniske koreansk-kinesiske innebyggere, og Dandong, som grenser til Sinuiju (her tilbyr vi de nyeste utvide reiseturer som er tilgjengelig når man skal reise fra Nord-Korea).

Turer til Kina kan arranges før og etter ditt besøk i Nord-Korea.

Bilde av Den kinesiske mur i Dandong. Slettene over vannet ligger i Nord-Korea.

Bilde av Den kinesiske mur i Dandong. Slettene over vannet ligger i Nord-Korea.

Klikk her for å gå fra vår Nord-Korea Turer avdeling, til vår hjemmeside.
index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

Pyongyang Marathon

Sign up Soon!

Places of Interest

Trips to Farms
DPRK Guide
Children's Activities

Accommodation

Hotels in Pyongyang