KTG Nord-Korea Turer & Informasjon Om Oss

KTG's mål er å promotere turisme i Den Demokratiske Folkerepublikken Korea rundt omkring i verden for å øke antall besøkende til dette unike landet, og vi gjør det ved å tilby rundturer til Den Demokratiske Folkerepublikken Korea.

Laget vårt

Rayco Vega

Rayco ble født i London, men er opprinnelig fra Kanariøyene i Spania. Han er utdannet innen forretningsadministrasjon og fransk ved Lancaster University. Rayco flyttet til Kina i 2004 og studerte mandarin i byen Dalian nord-øst i landet ved Dalian University of Finance & Economics.

KTG team

Han har vært involvert i turistindustrien siden 2002. Han har vært praktikant i ett år i Frankrike hos en av de største verdensorganisasjonene i reisesektoren, promotert turisme i avsidesliggende landlige områder i Spania, arrangert boliger for idrettsutøveres familier under OL i Beijing 2008 og ledet sykkelturer gjennom den kinesiske hovedstadens smale gater (hutonger). Rayco har dermed opplevd et bredt spekter innen turisme og mener virkelig at det er gunstig for lokalbefolkningen, så lenge det er bærekraftig.

Rayco er lidenskapelig opptatt av DPRK og har vært dypt fascinert av dette landet så lenge han kan huske. Han har arrangert turer til DPRK og reist med grupper siden 2008. Han ser på turisme i DPRK som en måte å bidra til å fremme forståelse og vennskap mellom Korea og andre land, samt en måte å la oss se aspekter av DPRK som vi ikke får sett i media hjemme. Han er også den stolte designeren av logoen for våre Pyongyang Maraton-turer.

Tim Harrington, UK

Jeg har alltid vært fascinert av DPRK på grunn av mystikken rundt det. Det at det er det siste landet av sitt slag gjorde at jeg ville reise dit og oppleve det selv etter å ha hørt så mye om det i media..

KTG Tim with local Korean guides in Pyongyang

Tim med de beste lokale guidene; Ms. Chae (spansktalende guide), Ms. Kim (engelsktalende guide og en kjendis i turismeverdenen i DPRK), og Ms. Chae (engelsktalende guide)

Jeg fikk endelig muligheten med KTG etter å ha studert i Sør-Korea. Jeg ble med Rayco på nasjonaldagsturen for noen år siden. Det mest interessante for meg var å kunne sette seg ned og snakke med koreanerne om kulturen deres samtidig som jeg også kunne vise og fortelle dem om min egen.


Youtubevideo av Tim "ute på tur" i Nord-Korea

På et annet tidspunkt danset jeg med en koreansk dame i en park i Pyongyang (jeg tror det finnes videobevis på dette nettstedet!). Etter å ha dratt fram noen vestlige bevegelser som må ha vært helt utenomjordiske for koreanerne, stod det plutselig minst 50 stykker rundt og så på. Dette var en av de mange latterlige, men likevel fantastiske tingene som skjedde i løpet av den uforglemmelige uken. Det jeg også elsket var den sosiale siden av KTG-gruppen. Jeg pleier vanligvis ikke å bli med i turgrupper når jeg reiser, men å dele den opplevelsen med en gruppe som var stor nok til å møte mange interessante folk samtidig som den var liten nok til at man har fleksibilitet og ikke føler seg som en del av mengden gjorde veldig mye. Turen var så interessant og tankevekkende at jeg ville gjøre det hele en gang til og dele den opplevelsen med andre, og jeg nølte ikke et sekund når sjansen til å bli med i KTG bød seg.

Nedenfor finner du videoen Tim refererer til


Jeg ble uteksaminert med en mastergrad i fysikk fra Imperial College London og jeg har vært veldig heldig som har hatt muligheten til å reise over store deler av verden. Jeg elsker å oppleve nye og forskjellige kulturer og Nord-Korea må være det mest spennende for meg. Det blir virkelig aldri kjedelig. Jeg prøver fortsatt å slå den koreanske damen som jobber i hotellbaren i biljard og jeg nyter fremdeles å ta en drink og synge karaoke med den koreanske guiden på slutten av en hektisk dag.

Jong Ran Hyang, det koreanske prefekturet Yanbian, Kina

Hallo! Jeg heter Jong Ran Hyang. Jeg er kinesisk av koreansk opprinnelse (Chosonjok) og jeg kommer fra det koreanske prefekturet Yanbian i provinsen Jilin, nord-øst i Kina. Morsmålet mitt er koreansk. Jeg er ansvarlig for å arrangere turer til Rajin og Songbong (Rason) i DPRK, som ligger i nærheten av hjembyen min, og arrangerer også turer i Yanji og andre steder i Yanbian.

KTG team - Jong Ranhyang

Jeg liker Korea veldig godt, men favorittområdet mitt er Rason. Dialekten der er helt lik den vi har i Yanbian! Det jeg liker best med å dra til Korea er å snakke med de lokale guidene og sjåførene. De er meget vennlige og veldig nysgjerrige når de ser at jeg er kinesisk-koreansk. Det er også veldig interessant for meg å møte utlendinger fra rundt om i verden.

Jeg er glad i idrett og var den første personen i gruppen vår (inkludert menn) i Pyongyang Maraton-turen i 2016! Rayco fortalte meg derimot at dette ikke ser bra ut for våre reisende, så jeg får ikke lov til å være nummer én i vår gruppe igjen for fremtidige maratonturer.

Jenny Jing, Hubei, Kina

Jenny kommer fra provinsen Hubei i Kina. Hun har studert engelsk og turisme og er vår spesialist på Kinareiser. Hun har tidligere vært guide selv og er en lidenskapelig reisende og har mer enn ti års erfaring med å arrangere turer for vestlige over hele Kina. Hvis du ønsker å utforske de gamle gatene i Beijing, de moderne skyskraperne i Shanghai, det vakre Tibet eller dra hvor som helst i Kina, kan Jenny hjelpe deg med det.

KTG team Jenny

Vårt firma

Vi er et internasjonalt lisensiert reisebyrå som holder til i Kina (dette innebærer at vi er et reisebyrå som registrert i Kina og har lov til å arrange reiser ut og inn av Kina). Vi tilbyr også reiser hvor som helst i Kina, inkludert Tibet. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker en arrangert reise til Kina.

Denne avdelingen og nettsiden blir drevet av vestlige personer som bor i Kina, og som har ansvaret for å arrangere omvisninger for vestlige turister. Reiselederne i Korea snakker engelsk (vi kan også arrangere reiser med reiseledere som snakker andre språk dersom du ønsker det) og våre reisende reiser ofte med en vestlig medarbeider (vennligst vær obs på at hvis du skal på en privat omvisningsreise så må du la oss vite på forhånd om du ønsker å reise i følge med en vestlig medarbeider).

KTG offices, Shenyang (China)

Reiser for kinesiske grupper blir arrangert av en annen avdeling i vårt firma og som samarbeider med andre reisepartnere i Pyongyang.

PayPal & trygge betalinger

secure transactions

Vi vet at mange tenker på sikkerhet når det gjelder nettbetalinger, og derfor tilbyr vi mange ulike betalingsløsninger.

Vi er autoriserte PayPal medlemmer og aksepterer PayPal for alle reserveringsbetalinger. PayPal lar deg gjennomføre trygge nettbetalinger via en PayPal konto eller direkte via et betalingskort dersom du ikke har en PayPal konto. Og da trenger du heller ikke å oppgi kortnummeret ditt for mottakeren.

Vi aksepterer også kortbetalinger i våre kontorer og dessuten bankoverføringer i ulike valuta.

Nord-Korea Turer Reiseguide

North Korea Travel Guide

I tillegg til at vi tilbyr små skreddersydde reiseturer ,fleksible private reiser og turer i Kina, så tilbyr vi også en mengde informasjon inkludert reisemål i Korea og generell info om landet. Last gjerne ned vår gratis Nord-Korea guide.

Vi vet at det er stor interesse for Nord-Korea og at mange er interessert i det mystiske landet, men at de føler det er rett og slett er for lite informasjon der ute. Som et resultat av dette sørger vi for turer og en variasjon av informasjon relatert til Den Demokratiske Folkerepublikken Korea. Ved å gjøre det føler vi flere personer vil få sjansen til å besøke Den DPRK. Dette vil igjen øke muligheten for at folk bestemmer seg for å jobbe, samarbeide med, eller til og med studere i Nord-Korea, som til sist være til nytte for den lokale befolkningen.

KTG prøver derfor å vise så mange aspekter av Nord-Korea som mulig, og dekker spørsmål som nyheter, historie og økonomi fra Nord-Korea, for at våre nettsidelesere skal få en samlet kontekst av landet før de besøker det.

Hvis du vil bidra til noe på denne websiden, eller hvis du har spørsmål du har lyst til å stille oss eller andre personer som besøker denne siden, føl deg fri til å legge igjen en kommenter eller spørsmål i vårt nye forum.

Kinareiser

Vår fascinasjon av Nord-Korea strekker seg til Nordøst-Kina hvor vi tilbyren rekke reiser i området som grenser til Nord-Korea. Dette inkluderer Korean Autonomous Prefecture of Yanbian i Jilin provinsen (som grenser til Special Economic Zone of Rason i Nord-Korea og Russland), Shenyang som er hovedstaden i Liaoning provins og som er hjem til et stort antall etniske koreansk-kinesiske innebyggere, og Dandong, som grenser til Sinuiju (her tilbyr vi de nyeste utvide reiseturer som er tilgjengelig når man skal reise fra Nord-Korea).

Turer til Kina kan arranges før og etter ditt besøk i Nord-Korea.

Bilde av Den kinesiske mur i Dandong. Slettene over vannet ligger i Nord-Korea.

Bilde av Den kinesiske mur i Dandong. Slettene over vannet ligger i Nord-Korea.

Klikk her for å gå fra vår Nord-Korea Turer avdeling, til vår hjemmeside.
index-column.html

North Korea Tours

DPRK Tours

Safe Payments

We accept PayPal and credit/debit card payments

Pyongyang Marathon

Sign up Soon!

Places of Interest

Views of Kim Il Sung Square
Hamhung City
Children's Palace

Accommodation

Hotels in Pyongyang