Rejse til Nordkorea - Seværdigheder

Rejse til Nordkorea er ikke de mest almindelige og DPRK er bestemt ikke et almindeligt land. Manglen på reklamer i gangen, portrætterne af "Den Store Leder" over hele landet, de politiske bannere og sloganer, den fuldstændigt uforurenede natur og en uendelig liste af andre aspekter som er med til at putte dette land ind i en kategori som vi kun kan kalde unik, gør Nordkorea til et ekstremt interessant sted rejsemål.

Nedenfor er en liste over seværdigheder som turister bliver taget til når de rejser på en af vores Nordkorea ture.

Vær venligst opmærksom på at programmer kan have mindre ændringer. Hvis der er nogle bestemte seværdigheder som du absolut ikke vil gå glip af anbefaler vi på det kraftigste at du gør os opmærksomme på dette.

Klik på billedet for at få mere information om seværdighederne.

Grand Monument Pyongyang

Det Store Monument - rejsende sig over Nordkoreas hovedstad på Mansudae bakken i hjertet af Pyongang. Denne gigantiske bronze statue af Kim II Sung, den officielle præsident af DPRK, bliver dagligt besøgt af tusinde, og er et af de første stop på turen til Nordkorea.

dmz North Korea

DMZ - den stærkest bevæbnede grænse i verden som deler Korea i en kommunistisk og kapitalistisk del. Grænsen er en af de sidste stående rester af den kolde krig.

Juche Tower

Juche Tårnet - et symbol på den ideologi det Nord Koreanske regime er bygget op omkring. Tårnet er ikke mindre end 170 m. højt.

North Korea Travel Chollima Statue Chollima Statuen - denne statue, som er placeret på Mansu bakken, symboliserer konstant innovation og fremskridt baseret på legenden om den bevingede hest. Disse kvaliteter var især i fokus under rekonstruktionen af Pyongang i tiden efter Korea Krigen (1950-3).
Victorious Fatherland Liberation Museum north korea

Det sejrende Fædrelands Befrielse Krigs Museum - med ekstremt detaljerede illustrationer, våben brugt under den Koreanske borgerkrig (1950-3) og rekonstruktioner af scener, forklarer dette museum DPRKs version af hvordan nationen blev befriet og USA besejret.

Myohyang North Korea

International Venskabs Udstilling - to bygninger i to etager fyldt med gaver fra hele verdenen sendt til Kim Sung II og Kim Jong II.

Childrens' Palace in Pyongyang

Børns Palace - ekstremt talentfulde børn øver sig på at synge, danse og spille et stort antal instrumenter her. At se dem optræde i et show eller at øve sig i en så ung alder er i sandhed imponerende.

Kimilsungia-Kimjungilia Flower Exhibition Centre

Kimilsungia-Kimjungilia Blomster Udstillings Center - to etager med blomster opkaldt efter Kim Il Sung og hans søn Kim Jong Il samt nogle andre sjældne blomster. Mange besøgende og nationale medier som dækker begivenheden vil kunne ses.

Kaesong city centre Kaesong - Koryos hovedstad (918-1392) den første forenede stat på den Koreanske halvø. Beliggende kun 10 km fra DMZ er et af de eneste steder i DPRK hvor Syd Koreanere har adgangstilladelse. Byen har et 1000 år gammelt Konfuciansk universitet som nu bruges som et Koryo museum.
Pyongyang Metro Pyongyang Metro - blandt en af de mest imponerende metroer i verden, udsmykket med mosaikker, lysestager og marmor søjler på nogle stationer, og i gennemsnit 100 m. dyb. Undergrundsstationerne i Pyongyang er blandt de mest imponerende i verdenen. På denne del af vores Nordkorea tur får du chancen for at tage metroen med den lokale befolkning.
Mangyongdae - Kim Il Sung's Birthplace

Mangyondae - Kim II Sung's fødested. Dette landsted viser hvordan Kim II Sung tilbragte sin barndom med sin familie og udstiller fotografier fra denne periode af hans liv.

USS Pueblo North Korea USS Pueblo - Amerikansk flåde skib som har været i Nordkorea siden 1968. Amerikanske sømænd ombord på dette skib blev løsladt og sendt hjem efter 11 måneder på Nord Koreansk grund.
North Korea Arch of Triumph North Korea Arch of Triumph Triumfbuen - ikke så gammel, men større end dens parisiske modstykke. Den hylder Kim Il Sungs hjemkomst til Korea efter 20 år i udlandet hvor kan kæmpede mod Japanerne.
nampho dam, North Korea West Sea Barrage - også kendt som Nampho dæmningen. Den har en længde på 8 km og er en national stolthed i DPRK.
Korean Film Studio Rejse til Nordkorea - Koreansk Film Studie - se hvor DPRK film bliver skudt.
Sariwon Folk Village Sariwon - oplev en koreansk landsby og se hvordan livet så ud i gamle dage i Korea.

 

Besøg Nordkorea Nyheder eller vores Nordkorea Ture for at forlade Rejse til Nordkorea - Seværdigheder siden og se opdateringer fra DPRK eller information om seværdigheder.

 

z-extra-default-nav-places-of-interest.shtml