Észak Koreai - Tények és Adatok

Észak Koreai - A Tények és adatok Észak-Koreáról rovatunkban különböző statisztikai adatokkal szolgálunk a KNDK-ról. Amennyiben nem statisztikai adatokról szeretne tájékozódni Észak-Koreával kapcsolatosan, úgyis mint Kim Ir Szen elnök vagy Kim Dzsongil elnök, kérjük látogasson el Tudnivalók Észak-Koreáról rovatunkba. Észak-Koreával kapcsolatos további tények és adatok megtekintéséhez, kérjük kattintson az alábbi linkre:

Észak-koreai nép

Észak-Korea Népessége - a népesség szerkezete, nyelvek, vallások.

Észak Korea Hadereje

Észak-Koreai Hadsereg - tudnivalók a Koreai Néphadseregről (KNH), különböző egységeiről és történetéről.

Észak-Korea gazdasága

Észak-Korea Gazdasága - Az utóbbi időben a KNDK-ban növekedett a külföldi befektetések száma, elsősorban dél-koreai vállalatokkal működnek együtt. A KNDK által közzétett adatok korlátozottak, ezért az infomáció több forrásból származik. Mivel a KNDK gazdasági adatai elsősorban gazdasági modellek becsléseiből származnak, ezért az adatok nem 100%-ban teljesek.

földrajz Észak-Korea

Észak-Korea Földrajza - földrajzi adatok, éghajlat, a KNDK topográfiai adatai.

Amennyiben el szeretne navigálni a Észak Koreai - Tények és adatok rovatunkról és a Koreai-félsziget egyik legerősebb királyságának történetéről kívánna többet megtudni, kérjük kattintson a Korjo dinasztia oldalunkra.

 

z-extra-default-nav-facts.shtml