Észak-Koreai Turizmus - Utak és Időpontok

Észak-Koreai Turizmus - Az alábbiakban az Észak-Koreai (KNDK) utak listája látható.

Kérjük vegye figyelembe a jelentkezési határidőt. Amennyiben valamelyik utunk felkeltette érdeklődését, kérjük küldjön üzenetet a info@north-korea-travel.com email címre, és 1 munkanapon belül visszajelzünk Önnek.

Minden kirándulás, beleértve a csoportos és egyéni utakat is, tartalmazza a Peking és Észak Korea (KNDK) közötti összes felmerülő költséget; utazási költség, étkezés, idegenvezetés, elhelyezés kétágyas szobákban Phenjan legjobb szállodáiban, és minden belépődíjat. Az ár nem tartalmazza a vízum költséget, szuvenirt, borravalót, és a fogyasztáson felüli italt.

Észak-Korea csoportos túrák

független túrák Észak-Korea

Amerikai túrák Észak-Korea

Amennyiben egyéni utat választana, kérjük küldje el emailben, hány főnek és milyen időpontban lenne megfelelő az utazás a KNDK-ba, illetve, hány éjszakát töltenének ott.

Ha szeretne értesítést kapni aktuális útjainkról, illetve további információt szeretne megtudni Észak-Koreáról, kérjük a mail@north-korea-travel.com címen iratkozzon fel hírlevelünkre. 

Észak-Koreai Turizmus - Kérjük kattintson ide, ha Észak-Koreai Turizmussal kapcsolatos Gyakori kérdések rovatra szeretne elnavigálni.