Észak Korea Utazás - Rólunk

Észak Korea Utazás - Rólunk: KTG DPRK Tours & Information célja, hogy Phenjannal közvetlenül együttműködve népszerűsítse a turizmust  a  KNDK-ba és növelje ebbe a különleges országba látogató turisták számát, valamint üzleti utak szervezésével elősegítse a külföldi beruházásokat a KNDK-ba.

Észak-koreai gyerekekŐszintén hisszük, hogy minél többen látogatnak Észak-Koreába, annál nagyobb az esélye a kulturális cserekapcsolatok elősegítésének Észak-Korea és más országok között.

Óriási az érdeklődés Észak-Korea iránt, rengeteg embert bűvül el az misztikus ország, de sajnos nem áll rendelkezésre elég információ róla. Ezért szeretnénk utazásokat és részletes tudnivalót kínálni Észak-Koreáról, hiszen azt gondoljuk így több ember látogathat el a KNDK-ba. Ez ugyanakkor növeli azoknak a számát, akik úgy döntenek, hogy Észak-Koreában kívánnak dolgozni, tanulni vagy együttműködni, melynek legnagyobb nyertesei a helyi lakosok lehetnek.

Amennyiben szeretne hozzájárulni a honlaphoz, esetleg kérdése merül fel és szeretné megkérdezni tőlünk vagy a honlapot látogatóktól, akkor kérjük hagyjon üzenetet, vagy megjegyzést új fórumunkon (Észak Korea fórum).

Kérjük kattintson ide, ha el akar navigálni Észak Korea Utazás oldalunkról a főoldalra.