KTG Rondreis Noord Korea - Over ons

Het doel van KTG is om wereldwijd toerisme te stimuleren naar de DVK, om zo meer mensen te trekken naar dit uitzonderlijke land, door het aanbieden van rondreizen naar de DVK met directe samenwerking met Pjongjang.

People of North KoreaWe zijn ervan overtuigd, dat hoe meer mensen Noord-Korea bezoeken, des te groter de kans zal zijn dat er cultuuruitwisseling zal plaatsvinden tussen de DVK en andere landen.

We weten dat er grote interesse is in Noord-Korea en dat veel mensen gefascineerd zijn door dit mysterieuze land, maar tevens is er ook een gebrek aan informatie.

Vandaar dat we naast rondreizen ook een verscheidenheid aan informatie over de DVK aanbieden. Hierdoor menen we dat meer mensen de mogelijkheid zullen hebben om de DVK te bezoeken. Dit kan er dan mogelijk voor zorgen dat mensen besluiten om er te werken of studeren, wat uiteindelijk ten goed komt aan de lokale bevolking.

KTG probeert daarom een breed scala aan aspecten te laten zien van de DVK, waaronder onderwerpen zoals nieuws, geschiedenis en de economie van Noord-Korea, zodat bezoekers van onze website een algehele beeld kunnen vormen van het land voordat ze besluiten om erheen te gaan.

Als u wilt bijdragen aan deze website, of als u vragen heeft dat u ons of onze bezoekers zou willen stellen, laat dan gerust een bericht achter op onze nieuwe forum.

Klik hier om van het Rondreis Noord Korea gedeelte naar de hoofdpagina te gaan.