Rejse Nordkorea - Om Os

KTGs mål er at promovere turisme i DPRK rundt omkring i verdenen for at øge antallet af besøgende i dette unikke land, ved at tilbyde ture til DPRK i direkte samarbejde med Pyongang. Vi ønsker også at fremme international investering i DPRK ved at organisere forretnings ture i Nordkorea.

Nordkoreanske børnVi er under den starke overbevisning at jo flere folk som besøger Nordkorea, desto større vil chancen for kulturel udveksling mellem DPRK og andre nationer vare.

Vi ved at der er en stor interesse i Nordkorea og at mange er fascineret af landet men ikke føler at der er nok tilgangelig information. Derfor tilbyder vi ture til Nordkorea såvel som et vald af informationer relateret til DPRK. Ved at gøre dette håber vi at give flere mennesker muligheden for at besøge DPRK. Dette vil forhåbentlig i sidste ende øge antallet af folk som beslutter sig for at arbejde, samarbejde eller endda studere i Nordkorea, hvilket i sidste ende vil gavne befolkningen i landet.

KTG forsøger at vise så mange aspekter af DPRK som muligt, bl.a. nyheder, historie og økonomi, for at lade vores online-besøgende se den store sammenhang i landet, før de besøger det.

Hvis du ønsker at bidrage til vores hjemme side eller hvis du har nogen spørgsmål til os eller andre besøgende på vores side er du velkommen til at efterlade en kommentar eller et spørgsmål i vores nye forum.

Klik her for at gå fra vores Rejse Nordkorea - Om Os sektion til vores hjemmeside.