Noord-Korea Toerisme - Rondreizen en Vertrekdata


Het Toerisme in Noord-Korea is de afgelopen tien jaar toegenomen, althans procentueel gezien. We hebben dit zelf de afgelopen jaren meegemaakt en zijn door onze partners in Pyongyang gevraagd om nieuwe vormen van toerisme in Noord-Korea te verkennen. Als gevolg hiervan zijn wij altijd op zoek om routes uit te breiden en bieden reizigers de kans om de DVK op nieuwe manieren te verkennen. Als u een specifiek verzoek heeft naar iets speciaals met betrekking tot toerisme in Noord-Korea, neem dan gerust contact met ons op. We hebben gezien dat het aantal toeristische mogelijkheden in het land door de jaren heen exponentieel is toegenomen en we staan altijd open voor het bespreken van nieuwe vormen en manieren met potentiële reizigers en Pyongyang.

Hieronder een lijst met onze rondreizen naar Noord-Korea (de DVK).

Let op de uiterste inschrijfdatum. Als u geïnteresseerd bent in een rondreis, stuur dan a.u.b. een email naar info@north-korea-travel.com. We nemen binnen één werkdag contact met u op over de beschikbaarheid, van de door u gewenste rondreis.

Al onze rondreizen, dus ook groepsrondreizen en individuele rondreizen, zijn inclusief alle kosten van Beijing naar de DVK; vervoerskosten, maaltijden, gidskosten, tweepersoonskamer accommodatie in Noord-Korea (in hun beste hotels in Pjongjang) en alle entreegelden voor bezichtigingen in Noord-Korea. De prijzen zijn exclusief eventuele souvenirs, fooien of extra drank.

2015 DVK rondreizen

noord korea toerisme

noord korea individuele rondreizen

US noord korea

Voor individuele rondreizen, stuur ons a.u.b. een email en vermeld daarin om hoeveel personen het gaat, de datum dat u wilt gaan naar de DVK en het aantal nachten dat u wilt verblijven.

Of stuur een email naar mail@north-korea-travel.com, als u niet zeker bent of u onze rondreizen wilt bijwonen, maar wel toegevoegd wilt worden aan onze mailinglijst en updates wilt ontvangen over onze trips naar Noord-Korea.

Klik hier voor veelgestelde vragen over Noord-Korea Toerisme.